2777
2789

خانوما لطفا کمکم کنید  

چهارساله میل جنسی ندارم و متاهلم هستم    

۳۱ سالمه  

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

برو طب اسلامی دکتری جایی نمون همینطوری عزیزدلم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو طب اسلامی دکتری جایی نمون همینطوری عزیزدلم

رفتم بهم چندتا دارو گیاهی داد ولی نتیجه نگرفتم

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
رفتم بهم چندتا دارو گیاهی داد ولی نتیجه نگرفتم

روانشناس چی

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
بنظرم اگه آقایون تلاش کنن خیلی کمک میکنن به رفع این مشکل خانمها

شوهر من اصلا هیچ تلاشی برای درمانم نمیکنه، بی تفاوته

روانشناس چی

روانشناس هم رفتم، ولی انگار ناشی بود نمی‌دونست چی بگه، چند تا چرت و پرت گفت و تمام

روانشناس هم رفتم، ولی انگار ناشی بود نمی‌دونست چی بگه، چند تا چرت و پرت گفت و تمام

باید اینو درست کنی چون مشخصه روحیه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

موارد زیادی بعد از واکسن کرونا دچار این مشکل شدن      

اگر دیابت   یا اسپاسم جنسی ندارید  از ترکیب عناب و  زرشک استفاده کنید. ترکیبش رو سرچ کنید

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
من یه چیزی میخام برای میل جنسی آقا ک برگرده همسر من دیگه ازیکسال هم بیشتر میشه هیچ میلی نداره هیچ ...

من شنیدم جینسینگ و شیرموزخرما ، میل جنسی مردا رو زیاد میکنه ولی این مورد رو خانوما خیلی کارساز نیست فقط رو آقایون جواب میده

موارد زیادی بعد از واکسن کرونا دچار این مشکل شدن اگر دیابت یا اسپاسم جنسی ندارید از ترکیب عن ...

آره منم بعد از واکسن کرونا دچار بی میلی شدم و دیگه ام هر کاری کردم میلم برنگشت