2777
2789
عنوان

درمان قطعی برای بی میلی جنسی خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 29 پست
باید اینو درست کنی چون مشخصه روحیه

ولی روحیه ام زیاد مشکل نداره ، چهار ساله دچار بی میلی شدم ، حتی وقتایی که حالم خوبه و با نشاط هستم بازم احساس بی میلی میکنم

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم بعد از واکسن کرونا دچار بی میلی شدم و دیگه ام هر کاری کردم میلم برنگشت

آزمایش hba1c   انجامش بده مربوط به میزان قند خونه.    که بعد از واکسن کرونا اتفاق افتاده

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
جینسینگ چیه؟

ریشه ی یجور داروی گیاهی شبیه زنجفیل هست با رشته های بلند و پهن که آسیاب میکنن و با گیاهان دارویی دیگه قاطی میکنن و می‌پاشن رو غذا یا سالاد برای تقویت میل جنسی آقایون و تقویت قوای جسمانی تاثیر فوق العاده ای داره

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
آزمایش hba1c انجامش بده مربوط به میزان قند خونه. که بعد از واکسن کرونا اتفاق افتاده

یعنی ممکنه بخاطر واکسن کرونا میزان قند خونم کاهش پیدا کرده باشه ؟

اونم به صورت دائمی ؟؟

برا من خیلی تلاش میکنه ولی هیچ فايده ای نداره

شوهرت برای درمان بی میلی شما تلاش می‌کنه یا بی میلی خودش ؟؟

ولی روحیه ام زیاد مشکل نداره ، چهار ساله دچار بی میلی شدم ، حتی وقتایی که حالم خوبه و با نشاط هستم ب ...

خب یه سری از گیرنده ها توی مغز هست با ناقل های عصبی که مسئول حس لذته. 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
شوهرت برای درمان بی میلی شما تلاش می‌کنه یا بی میلی خودش ؟؟

شوهرم میلش از نرمال بیشتره من از نرمال کم تر. همه راه ها رو میره وقت میزاره انرژی میزاره ولی من هیچی که هیچی 

انگار یه کار عادیه😑