2777
2789

من هزارتا جا رفتم ولی از کارمنداش آبی گرم نمیشد

ولی این کارمندای همه بیمارستانا و کلینیکا ( حالا شاید مختص تهران باشه)  خوشگللل خوشگلللل عین ماهن

یکی شون سفیدپوست یکشون چشم رنگی یکیشون بلوند یکیشون مو قرمز

واقعا صنف عجیبین ادم روحیه میگیره میبینتشون😂💀

اولا بلدن چجوری به پوستشون برسن کادر درمانن

دوما ژل میزنن اینکه میگی کارشون سخته الان همه شکسته و داغونن ولی با ژل همچی جوون میشن انگار هیچ درد و غمی ندارن

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🫡 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنی که شاغل باشه 

پولشو واسه خودش خرج کنه قطعا زیبا میشه 

پاکسازی پوست میره 

محصولات مراقبتی پوست مو ناخن میگیره 

عمل زیبایی لازم باشه میکنه 

ادکلن مارک میگیره 

مژه میذاره 

ناخن فرنچ میکنه 

ولی امان از اینکه شاغل باشه پولشم دو دستی تقبل کنه شوهرش طفلی تو سی سالگی مثل زنای ۷۰ساله میشه

زنی که شاغل باشه پولشو واسه خودش خرج کنه قطعا زیبا میشه پاکسازی پوست میره محصولات مراقبتی پوست مو نا ...

والا من شاغلم شوهر هم ندارم

حقوق خبلی پایینه اصن نمیتونم ب خودم برسم

😐

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

حالا بالاخره خوشگلن

خوشگلی اهمیت نداره مهم بخت ادمه

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🫡 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم