2777
2789

سلام بچها ، دخترم علایم رفلاکس پنهان رو داره

ولی از کجا بفهمم حساسیت ب پروتیین گاوی داره یا نه

ازمایش مدفوع دادم نه دفع پروتیین داشته نه دفع خون و موکوس

ترش کردنش رو میفهمم قشنگ و یکمم کلافکیش که دماغشو میخارونه

پوستش معمولیه خشکی اگزما نداره جوش هم نمیزنه

حالا از کجا بفهمم ب پروتیین گاوی هم حساسیت داره یا نه

پسر من رفلاکس پنهان داشت ترش میکرد دکتر سونو کرد گفت رفلاکسه شربت داد. با اینکه یازده ماهگی خوب شد ولی هنوز موقع دندون دراوردن رفلاکسش برمیگرده. مهمترین علامت حساسیت به پروتئین گاوی خون توی مدفوع و اگزماست

فال پاسور و تک نیت رایگان میگیرم براتون.درخواست دوستی بدین یا اینستا.ایدی اینستا fallkade_varagh 
پسر من رفلاکس پنهان داشت ترش میکرد دکتر سونو کرد گفت رفلاکسه شربت داد. با اینکه یازده ماهگی خوب شد و ...

این رفلاکس پنهان چیه اخه پیدا شده

پدرمو دراورده طفلی خیلی اذیت میشه

شیر خودتو میخورد؟

به غذا افتاد بهتر نشد؟

دخترم الان فقط تو خواب شیر میخوره

الان ۴ روزه فقط برنج و گوشت بدون ادویه میخورم و هیچی دیگه نمیخورم اب هم میجوشونم میخورم

بازم تفاوتی نکرده

پس چجوریه اخه🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رفلاکس پنهان چیه اخه پیدا شدهپدرمو دراورده طفلی خیلی اذیت میشهشیر خودتو میخورد؟به غذا افتاد بهتر ...

من از چهار ماهگی که شربت رفلاکس دادم غذارم شروع کردم پسرم بهتر شد دکتر هنوزم میگه هروقت اشتهاش کم شد یا اسید معده ش اومد بالا شربت رو بده. خدارو شکر همه چیش بهتر شد هم وزن گیریش هم اشتها

فال پاسور و تک نیت رایگان میگیرم براتون.درخواست دوستی بدین یا اینستا.ایدی اینستا fallkade_varagh 
من از چهار ماهگی که شربت رفلاکس دادم غذارم شروع کردم پسرم بهتر شد دکتر هنوزم میگه هروقت اشتهاش کم شد ...

خدا روشکر

کاش برای دختر منم زود تموم بشه

الان بهش شیر گاو هم میدی؟

شیر گاو یا پاستوریزه خوردنی رفلاکس میکنه؟

چندوقتشه دخترت؟  من سر پسرم پدرم دراومد پیش بهترین متخصصها فوق تخصص ها میبردمش هیچی به هیچی تا بردم پیش دکتر مقدادی درمانش کرد

خدا روشکرکاش برای دختر منم زود تموم بشهالان بهش شیر گاو هم میدی؟شیر گاو یا پاستوریزه خوردنی رفلاکس م ...

پسرم عدم تحمل لاکتوز داره شیر لاکتوز داره نمیدم اذیت میشه

علایم حساسیت به لاکتوز چیه

دلدرد و دلپیچه. صورتش یکم خشک و قرمز میشد فقط صورت لپاش بدن نه. شکمش هم روزی ده دوازده بار کار میکرد

چندوقتشه دخترت؟ من سر پسرم پدرم دراومد پیش بهترین متخصصها فوق تخصص ها میبردمش هیچی به هیچی تا بردم ...

الان رفته توی ۳ماهگی، اوایل به این شدت نبود تقریبا از ماه دوم شروع شد بیشتر شد جدیدا هم که هیچی دیگه نگم

دکتر مقدادی تو تهرانه؟!

دلدرد و دلپیچه. صورتش یکم خشک و قرمز میشد فقط صورت لپاش بدن نه. شکمش هم روزی ده دوازده بار کار میکرد

اهان اینم گاهی میپیچه به خودش ولی اخه شیری نمیخوره که بخاد همش دفع کنه، یکبار در روز دفع میکنه جدیدا و اینکه فقط میخوابونم تا کمی تو خواب شیر بخوره

نمیدونم عدم تحمل لاکتوز داره یا نه

الان رفته توی ۳ماهگی، اوایل به این شدت نبود تقریبا از ماه دوم شروع شد بیشتر شد جدیدا هم که هیچی دیگه ...

اره مشاوره متنی و تلفنی هم داره. علائم رو کامل بگی بهت میگه مشکل از کجاست. پسر منم دقیقا رفلاکسش از ماه دوم شروع شد و اینکه کولیک شدید هم داشت. شب تاصبح گریه میکرد شدید. بهش اینفاکول میدادم اب روی آتیش بود. 

علائم رفلاکس انگار شیر میاد بالا تو حلقش قورت میده تو بغل خوب میخوابید میذاشت جاش دماغشو هی میمالید و بیدار میشد گریه یعنی فقط تو بغل میخوابید.

اره مشاوره متنی و تلفنی هم داره. علائم رو کامل بگی بهت میگه مشکل از کجاست. پسر منم دقیقا رفلاکسش از ...

ممنون عزیزم

رفلاکس رو که مطمعنم داره

یبوست نمیدونم اخه میگم الان یه هفتست خیلی کم شیر میخوره فقط تو خواب اخه بااین وضع دفع هم میکنه چیزی نمیخوره اخه

هرروزم ماساژ میدم شکمش رو با روغن زیتون

منم تلفنی مشاوره بگیرم ببینم چی میه دستت درد نکنه