2777
2789

سلاام شبتون بخیربچه ها.میخوام خیارشور درست کنم بیاین از خیارشورهای خوشمزتون بگید چطوری درست میکنید.طرز تهیش و نکات مهمی که انجام میدید رو برام بگید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اب میریزم یه لیوان سرکه سفید نمک خوش نمک بعد سبزی معطر  خیارشور رو حلقه حلقه میکنم میزارم رو گاز یه چند دقیقه قل بزنه خاموش میکنم خنک که شد میزارم یخچال تازه یاد گرفتم خیلی هم عالی میشه 

سلام‌من آب نمک درست کردم  میریزم داخل یک لیوان و یک‌تخم‌مرغ میزارم داخلش

تخم‌مرغ ته ظرف بره نمکش کمه

اومد روی اب نمک زیاد

وسط موند اندازش میزونه

بهتر اب جوشیده باشه و بزاری قشنگ سرد بشه

خیار سور بسور قشنگ خشک بشه

من داخلش فقط سیر و ترخون و فلفل تند میریزم

یک درپوش سرکه سفید. زیاد بریزی له میشه

اندازه یک عدس زاج سفید بنداری ترد میشه۸

❤️🌷

خیار رو بشور با سبزی معطر و فلفل و سیر بریز تو ظرفت آب رو جوش بیار و نمک رو اضافه کن باید خوش نمک رو به شوری باشه نه خیلی زیاد که تلخ بشه یه لیوان سرکه بریز تو ظرفت بعد که آب جوش یه کم از هوا افتاد بریز رو خیارها فقط از هوا بیوفته که ظرفت سوراخ نشه ولرم یا سرد نباشه تا فرداش در ظرف رو باز بزار یه مقدار هم آب نمک نگه دار اگه فردا آب ظرفت کم شده بود بریز سرش و درش رو ببند 

اینطوری شور و خیار شورت هم زودتر میرسه هم ترد ترد میمونه 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت

ببین یه روش میگم تضمینی عالی فوری، 48 ساعته خیارشورت آماده ست بسیار ترد و عالی هم میشه

می تونی امتحانی یه شیشه درست کنی

اول خیارها رو بشور بچین تو شیشه 

خیس باشه مهم نیست

بینش هم دو سه تا حبه سیر و یه فلفل سبز قلمی بذار

بعد حدود 2 الی 3 سانت از کف شیشه سرکه سفید بریز

توی یه کاسه. به ازای هر یه لیوان آب یه قاشق نمک رو مخلوط کن و بریز رو سر شیشه تا پر بشه

سرش هم مقداری ترخون تازه یا خشک بذار

شویدم داشتی بذار

بعد درشو. کاملا محکم ببند

یه قابلمه رو آب کن

شیشه رو بخوابون تو قابلمه

حرارت متوسط روشن کن

شیشه رو در نظر بگیر و بخصوص رنگ خیار رو از اول زیر نظر داشته باش

به محض تغییر رنگ پوست خیار

شیشه رو از قابلمه در آر بذار کنار خنک بشه

این پروسه با حرارت متوسط رو به بالا حدود 25 تا 30 دقیقه ممکنه طول بکشه

حواست باشه بیشتر رو گاز باشه نرم میشه به درد نمیخوره

بعد 48 ساعت هم می تونی در شیشه رو باز کنی و یه خیار شور عالی و ترد مثل بازاری تحویل میگیری

بعد باز کردن درش هم تو یحچال نگه داری کن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

توی روشی که گفتم نه نیاز به آب جوشیده هست

نه خشک کردن خیار و سبزیجات

آب رو از شیر میریزی تو شیشه، خیارها و سبزیجات هم همونطوری خیس

خلاصه بسیار ساده و سریع و نتیجه بسیار عالی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️