ببین یه روش میگم تضمینی عالی فوری، 48 ساعته خیارشورت آماده ست بسیار ترد و عالی هم میشه
می تونی امتحانی یه شیشه درست کنی
اول خیارها رو بشور بچین تو شیشه
خیس باشه مهم نیست
بینش هم دو سه تا حبه سیر و یه فلفل سبز قلمی بذار
بعد حدود 2 الی 3 سانت از کف شیشه سرکه سفید بریز
توی یه کاسه. به ازای هر یه لیوان آب یه قاشق نمک رو مخلوط کن و بریز رو سر شیشه تا پر بشه
سرش هم مقداری ترخون تازه یا خشک بذار
شویدم داشتی بذار
بعد درشو. کاملا محکم ببند
یه قابلمه رو آب کن
شیشه رو بخوابون تو قابلمه
حرارت متوسط روشن کن
شیشه رو در نظر بگیر و بخصوص رنگ خیار رو از اول زیر نظر داشته باش
به محض تغییر رنگ پوست خیار
شیشه رو از قابلمه در آر بذار کنار خنک بشه
این پروسه با حرارت متوسط رو به بالا حدود 25 تا 30 دقیقه ممکنه طول بکشه
حواست باشه بیشتر رو گاز باشه نرم میشه به درد نمیخوره
بعد 48 ساعت هم می تونی در شیشه رو باز کنی و یه خیار شور عالی و ترد مثل بازاری تحویل میگیری
بعد باز کردن درش هم تو یحچال نگه داری کن