2777
2789
عنوان

آزار خیابونی

101 بازدید | 5 پست

چند بار شده که توی خیابون، مترو یا حتی یه فروشگاه، نگاه سنگین، متلک یا برخوردای ناراحت‌کننده رو تجربه کردین؟ چرا هنوز این اتفاقا برای خیلی از زن‌ها یه واقعیت روزمره‌ست؟ بعضیا میگن باید بی‌تفاوت باشیم، بعضیا میگن جواب بدیم، ولی واقعا راه‌حل چیه؟ قانون چقدر حمایت می‌کنه؟ چرا هنوز این موضوع جدی گرفته نمی‌شه؟

شما چه تجربه‌ای دارین؟ چطور با این موقعیت‌ها برخورد می‌کنین؟ بیاید درباره‌ش حرف بزنیم.

چه حکمتیست در این مردن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تاپیک زدم راجب اتفاقی که برام افتاد گفتم افغانی ها هیزن و خانوما به من توهین کردن بجای اونا خیلی دلم شکست که هم جنس خودم هم وطن خودم بجای دلداری به من بهم تهمت میزنه

برام خیلی پیش اومده هربارهم کتک خورده طرف

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️