2777
2789

ما اومدیم شمال خونه مادر شوهرم بعد این دو روز که اومدیم من سرمای شدید خوردم همش خواب بودم چون قرص می‌خوردم خواب آور بود دیشب خواهر شوهرم اینا هم اومدن 

بعد من حالم یکم بهتر شده بود 

مادر شوهرم ظرفای شامو کفی کرده بود 

من رفتم گفتم بذار من آب بکشم 

آب کشیدم نشستم خدا شاهده روی نوک انگشتام مثل اینکه چسب رازی چسبیده باشه تیکه تیکه اونجوری شده بود 

یه انگشتمم کلا اگزما گرفته از وقتی رفتم خونه خودم 

آب میخوره باد می‌کنه و قرمز میشه 

دستام کلا به مایع حساسیت داره 

خونمون اکثرا شوهرم ظرف میشوره 

یا من با دستکش می‌شورم 

در حدی که شوهرم میگه پول دستم بیاد اولین چیز باید یه ظرفشویی برا توبخرم 

خلاصه ظرفا رو شستم نشستم شوهرم انگشتامو دید 

به مامانش گفت مامان از این به بعد نذار ظرف بشوره خواست کمک کنه سفره جمع کنه 

مادر شوهرم گفت من اصلا بهش نگفتم بشور خودش اصرار کرده اگه نه من گفتم تو سرما خوردی نمی‌خواد(مادر شوهرم خیلی مهربونه)

خواهر شوهرم از اون ور هی می‌گفت اشکال نداره که 

دستکش داریم 

از این به بعد با دستکش ظرفا رو بشوره😬

یا یه بارم گفت بیا برو یه دور دیگه ظرف بشور دستات خوب میشه 😏

انقد گفت 

شوهرم بهش گفت دو تا خواهرا ظرفا رو بشورید  دیگه 

آخرشم اون ناراحت شد 

تاپیک قبلی بعضیا گفتن حق با خواهر شوهرته مگه کلفتته در صورتی که من تو همه کارا کمک میکنم سفره جمع و پهن کردن 

آشپزی کردن 

پذیرایی کردن از مهمون

حتی مادر شوهرم برنج پاک می‌کنه سبزی پاک می‌کنه میرم کمکش 

حتی با پدر شوهرم بار ها  گوشت خورد کردم 😂

جارو برقی زدم خونه رو 

فقط یه ظرف نشستن انقد به چشم میاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم حق با خواهرشوهرت نیست

خوبه که شوهرت حواسش بهت هست

شما هم دیگه کلا ظرف نشور وقتی اذیت میشی

منم خونه مادرشوهر همیشه کمک میکنم توی همه کار ها ولی مثلا وقتایی بوده که کمر دردی چیزی داشتم خودم به زبون آوردم که نمیتونم سر پا وایسم و با یه معذرت خواهی رفتم نشستم 

اگه تو همه چیز حواستون هست و کمک میکنید یه ظرف میشه بیخیال شد، چون وقتی آدم چند روز بره خونه یکی میزبان اذیت میشه نیاز به کمک داره 

ولی اگه کمک خاصی نمی کنید به نظرم با دستکش ظرف بشورید 

کاری به حرفای خواهرشوهرتون ندارم کلی میگم، میزبانی که جند روز مهمون داشته باشه سختشه 

اره کوچیکه اما کوچیکه باز از شوهر من بزرگتره

خب آخه چون قبلا یادمه گفتی یکم توحاشیه س بیخیال شما کار خودت رو انجام بده بزار شوهرت حلش کنه مهم مادرشوهرته 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗

چرا پدرتون تو جهیزیه ظرفشویی نداد؟ چند تکه از جهازم شوهرتون خرید، دیگه یه ظرفشویی چی بود برای تک دخترش نخرید.مبل و تختم که نداد...

اونجاام با دستکش ظرف بشور چون زیاد نمیری بیایی حالا دوتاظرف شستن اینهمه حرف نداره.الان میگن چقدر لوسه و این حرفا..

چرا پدرتون تو جهیزیه ظرفشویی نداد؟ چند تکه از جهازم شوهرتون خرید، دیگه یه ظرفشویی چی بود برای تک دخت ...

اکثرا خانواده ها نمیدن مگه پدرشون چه وظیفه ای داشته اینارو بخره؟! 

چقدر حق به جانبید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اکثرا خانواده ها نمیدن مگه پدرشون چه وظیفه ای داشته اینارو بخره؟! چقدر حق به جانبید

وقتی داماد چند تکه رو خریده، پدر عروس نه مبل داده نه سرویس خواب نه ناهارخوری، دقیقا پدر عروس چی داده اونم به تک دخترش؟؟؟

وقتی داماد چند تکه رو خریده، پدر عروس نه مبل داده نه سرویس خواب نه ناهارخوری، دقیقا پدر عروس چی داده ...

منم تک دخترم پدرم ماشین ظرفشویی داده که لطف کرده وظیفه ای نداشته 

مبل و سرویس خوابم شوهرم گرفته ، ناهار خوردی هم چه لزومی داره؟ مگه واجبه که حتماً اول زندگی خریده بشه؟  هر وقت تونستن خودشون میخرن 

چقدر متوقعید از پدر عروس پس داماد اینجا چه کارست؟ 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

وقتی داماد چند تکه رو خریده، پدر عروس نه مبل داده نه سرویس خواب نه ناهارخوری، دقیقا پدر عروس چی داده ...

همین چی داده ای که میگید حداقل ۴۰۰ میلیون تموم شده تو این گرونی 

خرده ریزه ها گرون تر از وسایل بزرگ میشه

حالا لازم نبود یه ظرف شستن اینقدر بزرگ کنید 

خب تو که میدونستی نمیشستی

یعنی مادر شوهرت با چماق بیرونت میکرد از آشپزخونه که نشوری؟؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
چرا پدرتون تو جهیزیه ظرفشویی نداد؟ چند تکه از جهازم شوهرتون خرید، دیگه یه ظرفشویی چی بود برای تک دخت ...

تو رو یادمه یه جا چه حرف زشتی راجبم زده بودی 

میتونی چشماتو باز کنی ببینی که با کمک بابام ما خونه خریدیم 😏😏😏حتی چون وام ازدواج شوهرمو هنوز ندادن بابام ماشینش رو فروخت به جای اون پول 

فرش و مبل نهایتا مگه میخواست چقد بشه که پدر من هفتصد میلیون برای خرید خونه پول گذاشت ؟

در ضمن پدرم برامون سرویس خواب خریده 

کی گفته نخریده