2777
2789
عنوان

مسافرت رفتن با دوست پسر اوکی و عادیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 69 پست
بله حدودا 8,9 بار رفتم ولی عزیزم بدون دوست پسر داریم تا دوست پسر تا ادمیو کامل نمیشناسی هیچوقت حتی 1 ...

آخه پسری که مسافرت می برتت،قطعا قصد جنسی هم داره نداره؟

ذهنیت من اینه.

وگرنه چه اصراری به مسافرت باید داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصالت ❤️👌🏻

عزیزمی که💞😘

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

وقتی زنت نباشه،دوست دختره دیگه

درسته

ببخشید زید چیه فرق داره با دوست دختر؟

نامزد غیر عقدی هم شنیدم اینم دوباره یچیز دیگس؟

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

آخه پسری که مسافرت می برتت،قطعا قصد جنسی هم داره نداره؟ذهنیت من اینه.وگرنه چه اصراری به مسافرت باید ...

ببین عزیزم باید ببینی خودت چه اعتقادی داری من فقط نمیخواستم رابطه کامل داشته باشم همین خیلیم دوس پسرمو دوسش داشتم کاملا هم بهش اعتماد داشتم اگه هنوز دوس پسرم مونده بود چون واقعا شرایطمون خیلی سخت بود و گرنه زودتر شوهرم میشد😁

آخه پسری که مسافرت می برتت،قطعا قصد جنسی هم داره نداره؟ذهنیت من اینه.وگرنه چه اصراری به مسافرت باید ...

راستشو بخوای ما هردوتامون دوس داشتین بریم مسافرت چون خیلی اهل سفریم اصرازی از سمت کسی نبود و اولین سفرمون روهم 4 سالو نیم بعد از شروع رابطه دوستیمون رفتیم

ببخشید خب این چه مرضیههمینجوری کم بدبختی نداریم حالا دل یه نفرم بشکنیم و کارماش هم پس بدیمالان از دخ ...

دیگه این که این چ مرضیه باید از همجنس های خودت بپرسی

ولی اون دختر باید مطمعن بشه قصد شما چیه و تنها راهش خواستگاری هست وقتی خواستگاری کردید و اوکی شد میشه نامزدت و بعد هم زنت

درستهببخشید زید چیه فرق داره با دوست دختر؟نامزد غیر عقدی هم شنیدم اینم دوباره یچیز دیگس؟

زید رل پارتنر اینا همش یکیه همون دوست دختر

نامزد غیر عقدی یعنی عقد نکردین و محرم نیستین فک میکنم