الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
آخه پسری که مسافرت می برتت،قطعا قصد جنسی هم داره نداره؟ذهنیت من اینه.وگرنه چه اصراری به مسافرت باید ...
ببین عزیزم باید ببینی خودت چه اعتقادی داری من فقط نمیخواستم رابطه کامل داشته باشم همین خیلیم دوس پسرمو دوسش داشتم کاملا هم بهش اعتماد داشتم اگه هنوز دوس پسرم مونده بود چون واقعا شرایطمون خیلی سخت بود و گرنه زودتر شوهرم میشد😁
آخه پسری که مسافرت می برتت،قطعا قصد جنسی هم داره نداره؟ذهنیت من اینه.وگرنه چه اصراری به مسافرت باید ...
راستشو بخوای ما هردوتامون دوس داشتین بریم مسافرت چون خیلی اهل سفریم اصرازی از سمت کسی نبود و اولین سفرمون روهم 4 سالو نیم بعد از شروع رابطه دوستیمون رفتیم