2777
2789
عنوان

مسافرت رفتن با دوست پسر اوکی و عادیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 69 پست

برا من ایران اصلا اوکی‌نیست اگه یه روز دختر دار بشم‌ میفرستمش بره بعد اونجا‌هرکاری خواست بکنه 😁

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر 

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بله ولی ن باهر پسری ک از راه رسید رابطه جدی وادم درست از نظر خودم برای خودم مشکلی نبود

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

اگه پسره بهم ثابت شده باشه و چند سال باهاش باشم اوکیه

ولی کسی که تازه از راه رسیده و توقع همه چی داره رو پرتش میکنم اونطرف

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بله باعث شناخت بیشتر میشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

برا من ایران اصلا اوکی‌نیست اگه یه روز دختر دار بشم‌ میفرستمش بره بعد اونجا‌هرکاری خواست بکنه 😁

چقدر مثل مامان من هستی 😂😂

اونم میگه برو اونور آب هرکار خواستی بکن 🤣🤣

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

بستگی ب دختره خودش داره 

اینکه عقیدش چیه 

اگه پرده مرده و حاملگی براش مهم نیس 

فقط تفریحی میره که خوش بگذرونه 

اما اگه غیر این باشه خوب مصلمن نمیره

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

برای من نیست و قطعا یکیو انتخاب میکنم که برای اونم عادی نباشه و مسافرت با دوست دختر براش آنلاک نشده باشه

دوستتونم باید یکی هم طرز تفکر با خودش پیدا کنه

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!