2777
2789
عنوان

چجوری چاق شیم ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 119 پست
جنس شمامردارو من میشناسم. قبلآ گولتونو تو سایت یه بارخوردم. خانمان سوزین. هی مىگی بیاید گروه اما هیچ ...

من خودم از طریق لینک تو این سایت وارد گروه شدم، ما برنامه غذایی گذاشتیم که تا عید همه رعایت کنیم برنامه رو و هدف تعیین کردیم 

یکی ازدوستام خییییلی لاغر بود همون۴۲بود تقریبا هرکار کرد هرچی خورد چاق نشد رفت دکتر چند تا آزمایش دا ...

آزمایش خون دادم دکتر گفت هیچیت نیست من اگه بخورم چاق میشم ولی اصلا اشتهام کمه یا اینکه تا یه قاشق میخورم سیر میشم متاسفانه😟 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش خون دادم دکتر گفت هیچیت نیست من اگه بخورم چاق میشم ولی اصلا اشتهام کمه یا اینکه تا یه قاشق می ...

خب برو دکتر قرص اشتها اور بگیر..نخاستی برو داروگیاهی اشتهااور بگیر

شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞
منم تل ندارم نه بابا گولشونو نخور. من شوخیدم. مشکوک میزنه. اگه راست میگه اینجا بگه چندتا راهکارارو

خخخ نه بابا نمیخاد بخورتمون که😜😜😜

فوقش لفت میده ادم

خب برو دکتر قرص اشتها اور بگیر..نخاستی برو داروگیاهی اشتهااور بگیر

آره دارو گیاهی فکر کنم خوب باشه 

شما بعد از اون برنامه ی غذایی چند کیلو تونستید اضافه کنید؟

آره دارو گیاهی فکر کنم خوب باشه  شما بعد از اون برنامه ی غذایی چند کیلو تونستید اضافه کنید؟

بخدا من خودمو وزن نکردم چون اونجوری همش میخام ببیتم چقد کمو زیادشدم...حساس میشم...

ولی فک کنم مثلا ۱۰کیلو....مامانم که میگه ۵۵هستی...نمیدونم..

منم با وزنم مشکلی ندارم اتفاقا خیلیم دوست دارم دقیقا مث پرنسسا هستم ولی مادرشوهرم هررررررر موقع که منو میبینه جلو جمع از لاغریم میگه هی میگه لاغری لاغری این چ انگشتاییه اینا میرم باشگاه چاق بشم چند کیلو خدا رو شکر اضافه کردم ولی هنو خووووب چاق نشدم