2777
2789
عنوان

چجوری چاق شیم ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 119 پست
من ۱۶۰ با وزن ۴۲😟  من مشکلات زیااااد دارم واسه همین اشتهام به غذا کمه بس غصه میخورم

دقیقا منم همین مشکلودارم

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی ازدوستام خییییلی لاغر بود همون۴۲بود تقریبا هرکار کرد هرچی خورد چاق نشد رفت دکتر چند تا آزمایش داد دکتر بهش گفت کرم روده داری .یک شربت بزرگ بدمزه بهش داد .فقط همونو مصرف کرد خوب شد هرچی بود با همون شربت دفع شد 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
برو دکترتغذیه...منم رفتم الان عالی شذم.. من تازه ۴۰کیلوبودم😞رفتم بعداز سه ماه هیکلم اومد رو فرم

یه بار رفتم چند تا قرص تقویتی داد بهم ولی هیچ تغییری نکردم☹

من چند ساله ۵۲موندم ولی ازوقتی باردار شدم برای اولییییین بار وزنم از ۵۲رفت ۵۳بعدم ۵۴و....خیلی تند تند وزنم میره بالا میترسم به ضررم تموم نشه اینقد سریع وزنم بالا میره 😑😐

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اسمشو. میتونی ازش بپرسی؟ 

عزیزم الان چند سال میگذره فکر نکنم اسم دارو یا اون دکتر یادش باشه .چون با همون شربت برای همیشه خوب شد .