2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۸م

۲۷ اسفند چهارشنبه سوریه عزیزم 

از ۲۴ ببعدب ماگفتن دل بخواهیه میرن نمیرن 

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿

۲۷ اسفند چهارشنبه سوریه عزیزم از ۲۴ ببعدب ماگفتن دل بخواهیه میرن نمیرن

مدرسه ش پیام داد تا ۲۸م باید بیان

منم خوشم نمیاد بیخود تعطیلش کنم

هیچی ام اگه مباشه تکرار و تمرینه

پس ب نفعشه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

عه چرا

چون فردا تازه امتحان ریاضی داره 

و به اندازه ی کافی عقب هستن امسالم بچه های کلاسشون ،والدینشو ن فوق العاده نچسب هستن برای جشن و هیچ کاری همکاری نکردن و قطعا بچه هارو تا روز آخر میفرستن، معلمم درس میده 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
بخدا فقط میخوان مردمو عذاب بدن از دوعفته قبل تعطیل کنید دیگه شما که‌هوای افتابی رو تعطیل میکنید نزدی ...

عقده این دیگه مریضی بچه ها براشون مهم نیست فقط میخوان ساز مخالف بزنن