2777
2789
عنوان

دیروز رفتیم خرید تجربه ی عجیبی بود

959 بازدید | 55 پست

من شاغلم . همسرم عقدیم دیروز منو برد بازار که خرید کنم ولی اونجایی که رفتیم چیزی طبق سلیقم پیدا نکردم.

چون چندتاکار زیبایی انجام دادم و ولخرجی کردم و این ۱۵ روز همش با دوستام کافیشاپ بودم کارتم توش۳۰۰ تومن بود.

مامانمن با ما بود تو بازار پر بود از ترشی و لواشک و خوراکی های خوشمزه اگر تو کارتم پول بود همونجا کلی خوراکی میخریدم اما نمیدونم چرا روم نمیشد به شوهرم بگم برام از همه ی خوراکی ها بخره...

شوهرم چندتا ایستگاه ایستاد و برامون خوراکی خرید خوردیم ولی من دلم روی سه چهارتا چیز بود روم نشد‌

داشتم خود خوری میکردم که چرا کارتم خالیه و نمیتونم بپرم تو مغازه و فلان چیزو بخرم و چرا روم نمیشه به شوهرم بگم علاوه بر فلان چیز و فلان چیز برام اونم بخر.

حس میکنم شوهرم متوجه شد و بعد بازار پنج تومن زد به کارتم که خالی نباشه تا سرماه .

ولی خیلی تجربه عجیبی بود اینکه تصور کردم اگر درامد نداشتم چطور روم میشد از شوهرم ماهی بیست سی تومن بگیرم و خرج الکی پلکی کنم . شما هم مثل من کم رو هستبد یا نه؟

خیلی وقتا دلم یه چیزی میکشه روم نمیشه بگم بخر بیشتر وقتا پیشنهاد رستوران و کافیشاپ رو خودش میده منم قبول میکنم ولی اگر دلم کشیده باشه روم نمیشه بگم بریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولاشه ؟

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

من شاغلم ولی بازم ازش میگیرم عقد نیستم نامزدیم توکه عقدی وظیفشه

اون خودش بیشتر به فکرمه من روم نمیشه بگم فلان چیز میخوام خودش برام پول میزنه و خرید میگنه اگر شوهرم عاقل نبود فک کنم یه لنگ جورابم ازش روم نمیشد بگیرم

چون تا حالا مستقل بودي اين حس داري

من حتي از خانواده خودمم ديگه نميتونم چند روز قبل رفتيم فروشگاه خريد كنيم من خوراكي هله هوله اي دلم خاست بردم صندوق خودم جدا حساب كردم

ما ديگه نميتونيم مدل زناي خانه دار بشيم يا دختراي ك مستقل نيستن

من بیست ساله ازدواج کردم تا خودش نگه نمیتونم چیزی بخوام ،خیلی از خودم بدم میاد😞

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

کسانیکه از شوهرشون پول میگیرن بیست سی تو من خرج الکی نمی کنن خیلی حساب شده خرج می کنن

من کل حقوقم رو روی وام های خودم میدم و بقیشو خرج تفریح و گردش و کارای زیبایی میکنم اگر شاغل نبودم نمیدونم چطور قرار بود همه ی اینارو ازش بخوام