2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و پریود

823 بازدید | 65 پست

سلام من قبل از پنج روز مونده به پریود بی بی چک مثبت شد تمام علائم رو هم داشتم ولی بعد پنج روز پریود شدم بعد یه هفته که پریودم تموم شد سه روز لک شدم پریروز هم یه لک کوچولوی صورتی دیدمامروز رفتم پیش دکتر م میگه بی بی چکا الکین واسم آزمایش بتا نوشت راهنماییم کنین تو رو خدا ۱۷سالمه اصلا نمیدونم چی به چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوحالت داره یا بارداری شیمیایی بوده که با پری دفع شده 

یا هنوزم بارداری و از اون پریود و باردار بودن ها هستی بتا بدی مشخص میشه وضعیتت چه جوریه نگران خونریزی نباش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اخه چجوریه مگه میشه ادم کاااامل مثل همیشه پریود بشه بعد حامله هم باشه؟

نه احتمالش هست جاری و خواهر من اینجوری شدن فولیک اسید بخور

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗

یا بارداری یابی بی چک مشکل داشته

یا حاملگی شیمیایی رخ داده

هرچیزی ممکنه فقط با آزمایش میتونی بفهمی کدوم درسته

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری