2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظر من باردارنیستی حالا اگه هم بگدی بیا اینچا بگو....از هر ۱۰۰۰خانم ممکنه یکیشون تو بارداری پریود بشه....بی بی چا الکین منم دوتا گذاشتم ولی مثبت شد ولی بعد پری شدم....

زندگی کن...زندگی قشنگه  
وای نه بچه میخوام چیکار تو دوران عقد الان پری شدم ولی میگن احتمال بارداری هست بعضیا ولی خب من خیلییی ...

اها عقدی پس نباشه

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗

بارداری شیمیایی یعنی لقاح انجام میشه اما به دلیل مشکلاتی چون اختلالات رحمی ضعیف بودن اسپرم یاتخمک و... به دیواره ی رحم نمیچسبه وهمراه خون دفع میشه اگر بی بی بدی احتمالا مثبت میشه اما بعد چند روز میبینی بی بی منفیه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
بارداری شیمیای. چیه؟؟

وقتی که تخمک لقاح پیدا میکنه اما به هر دلیلی تقسیم نمیشه که رشد کنه بدن با پریود دفعش میکنه خیلی ها حتی متوجه نمیشن باردار بودن در این حالت یا زودترم متوجه میش با پریود دفع میشه چون مشکل داره 

برخی هم که موعدشون پریود میشن اما باردارن که همه اینطور نیستن و بعدشم بارداری خوبی دارن حتی برخی تا ماه اخر هم پریود میشن البته اکثریت تا ماه 3 اینطورها خونریزی دارن که رفع میشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نه جلوگیری نداشتم اصلا

عزیزم میشه بیای نتیجشو همینجا بگی؟ 

ممنون میشم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
برای جلوگیری استفاده از ک.ا.ن.د.و.م حله دیگه؟

اون روز یکی از کاربرا با کاندوم حامله شده بود اخه میگن پاره است بیشترشون

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗