2777
2789

خسته شدم چشام کور شد جوونیم به فنا رفت ..نه به کسی بدی کردم نه بد گشتم 

سرم به زندگی خودم بود کاری به کار کسی نداشتم چرا اینجوری باید امتحان پس بدم 

بعد مدت زیادی باز داره فکر خودکشی سرم میاد 

حتی نماز و قرآن و روزه آرومم نمیکنه وقتی میبینم یکی داره بدترین کثافت کاری ها رو می‌کنه ولی خدا بهترین زندگی رو بهش میده 

اما من دارم اینجا چند ساله زجه میزنم و بهم بی اعتنایی میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اشتباه ما اینه ک فکر می‌کنیم خدا با چوب جادویی ایستاده بالای سرمون تا تموم غم و غصه هارو با گفتن بی‌بی‌دی بابی‌دی بو برطرف کنه

واقعیت اینه ک باید جبر زندگی رو بپذیری تو دنیا عدالتی وجود نداره یکی زندگیش خیلی خوب میشه یکی هم سیاه بخت میشه مسئله اینه ک فقط باید بپذیری و کنار بیای

منم اینجورم گاهی..حس بدیه..ولی ب خودم میگم حتما از نظر خدا لیاقتم همینه.🙂

چرا خب به چه گناهی  باید تا خرخره میرفتم لو لجن منم  منم نباید پاک میموندم  منم باید کلاه سر مردم میزاشتم تا خدا نگاهم کنه 

چه بدی کردم به کسی که لیاقت من اینه

مشکلات من حل نشدنیه.پیش هرکی بگم میگن بسه ادامه نده حالشون بهم میخوره از اتفاقاتی ک سرم اومده. ولی شاید مشکل شما قابل حل باشه 

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
چرا خب به چه گناهی باید تا خرخره میرفتم لو لجن منم منم نباید پاک میموندم منم باید کلاه سر مردم می ...

من ب خودم گفتم لیاقتم همینه.فک کنم سوتفاهمی شده درست نخوندید چی نوشته بودم.

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
عزیزم اشتباه ما اینه ک فکر می‌کنیم خدا با چوب جادویی ایستاده بالای سرمون تا تموم غم و غصه هارو با گف ...

من عدالتی که یکی یجا زجه میزنه و یکی تو دلش عروسیه رو دیگه نمی‌خوام 

بخدا اگه الان بهم یه معجزه نشون بده سگ درگاهش میشم چرا داره نا امیدم می‌کنه من جون کندم تا خودکشی رو از سرم انداختم باز هم داره فکرای پلید میاد سرم

من چند روزه با خودم میگم ای کاش آدرس خونه فساد بلد بودم اونجا دعا میکردم مستجاب میشد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من چند روزه با خودم میگم ای کاش آدرس خونه فساد بلد بودم اونجا دعا میکردم مستجاب میشد

من هیچ وقت نمیتونم آدم بدی باشم هیچوقت حتی اگه از درگاهش منو برونه 

اما دلم بشکنه حق دارم مثل بچه کوچولو ها گلایه کنم 

این امتحانه و من دارم این امتحان رو رفوزه میشم