من هنوز باورم نمیشه دارم سی ساله میشم هنور کودک درونم فعاله😁 جالبه خیلیامون هم بیبی فیسیم و بقیه هم سن ما رو باور نمیکنن! اصلا نفهمیدم انگار تا دیروز نوجوان بودیم چشم به هم زدیم دیدیم ای دل غافل داریم سی ساله میشیم!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منکه تو۱۶سالگیم گیرکردم. اصلا باسنم نمیتونم کناربیام باموهام که داره سفیدمیشه بادندونام که هرسال داغونترمیشن با عصابم که قرص میخورم روزی دوتا. با دردعصبیه دست چپم .باخیلی چیزا که بنظرم اون موقع که ۱۶ساله بودم آدمای اینجوری پیربودن و خیلی سن داشتن
منم باورم نمیشه دارم 30 ساله میشم آخه فک میکنم نه عقلم نه اخلاقم نه قیافم هیچکدوم به 30 ساله نمیخوره همش فک میکردم یه 30 ساله خیلی باهوش و عاقله خودمو از 18 بیشتر نمیبینم 😅🙃
اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊 التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️