2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا بیاین

317 بازدید | 21 پست

من هنوز باورم نمیشه دارم سی ساله میشم هنور کودک درونم فعاله😁 جالبه خیلیامون هم بیبی فیسیم و بقیه هم سن ما رو باور نمیکنن! اصلا نفهمیدم انگار تا دیروز نوجوان بودیم چشم به هم زدیم دیدیم ای دل غافل داریم سی ساله میشیم!

من دارم ۳۲ ساله میشم.همسایمون چند وقت پیش میگفت تو که هنوز بچه ای سنی نداره ۳۰ سالت نشده نمیدونم چرا من بنظرش هنوز کوچولوام😅

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منکه تو۱۶سالگیم گیرکردم. اصلا باسنم نمیتونم کناربیام باموهام که داره سفیدمیشه بادندونام که هرسال داغونترمیشن با عصابم که قرص میخورم روزی دوتا. با دردعصبیه دست چپم .باخیلی چیزا که بنظرم اون موقع که ۱۶ساله بودم آدمای اینجوری پیربودن و خیلی سن داشتن

منکه تو۱۶سالگیم گیرکردم. اصلا باسنم نمیتونم کناربیام باموهام که داره سفیدمیشه بادندونام که هرسال داغ ...

منم همینطور...انگار کرونا هم چند سال از جوونیمون رو هدر داد و اصلا باورمون نمیشه زمان چطور گذشت

منم باورم نمیشه دارم 30 ساله میشم آخه فک میکنم نه عقلم نه اخلاقم نه قیافم هیچکدوم به 30 ساله نمیخوره همش فک میکردم یه 30 ساله خیلی باهوش و عاقله خودمو از 18 بیشتر نمیبینم 😅🙃

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️

امسال ۳۱میشم 

خیلی دوست دارم زودتر بزرگ شم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

فقط سنمون داره بالا می‌ره ولی هنوز جوونیم تا پنجاه سالگی هم قراره خوب بمونیم😎 ،سن من رو ده سال کوچی ...

دقیقا! اصلا تعریف جوانی در دنیا عوض شده. منم بارها شده که سنم رو کمتر حدس زدن و خیلی تعجب کردن وقتی سنم رو گفتم!

کوچیکتر ک بودم میگفتم اوو چقدر ۳۰ سال بزرگه

الان خودم توی ۳۰ هستم میگم من چقدر بچه ام هنوز جونم اصلا سنم بهم نمیخوره قدیمیا توی سن ما باماخیلی فرق میکردن

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍