خانما من فردا انشاءالله میخوام بیام تهران یه مدت قراره بمونم خیلی به کتاب علاقه دارم ولی میخوام کلی کتاب بگیرم فکر کردم اگه کتاب دست دوم بگیرم پول کمتری میتونم هزینه کنم و کتابای بیشتری بگیرم ولی نمیدونم کجا میفروشن میخواستم راهنماییم کنین.من تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم که کتابایی که علاقه دارم اینجا پیدا نمیشه
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
اونوقت چقدر ارزونتر میفروشن ؟مثلا یه کتاب 30 هزار تومانی رو حدودا چند میفروشن؟
همه چي دارن اره، كنار خيابونم ي سري بساط كردن كتاب دست چندم ميفروشن
چه خوب.ممنون دوستان