2777
2789
عنوان

به این ادم چشم چران میشه گف یا نه

238 بازدید | 20 پست

وابسته بودم یه چیزایی دلمو زد دیگه ناخودآگاه وابستگی کم شد مثل اینکه مثلا هریار بیرون رفتیم هر خانومی رد میشد چهرشو‌نگا میکرد یا تو ماشین باهم نشستیم هرهانمی رد نیشه یا کنار خیابونه وایستاده چهرشو در خدهمون یه بار نگا میکرد ولی اونجور نیس بی اهمیت باشه به کسی نگا نکنه زومم هم نیس ولی باید نگا کنه هرکی رد میشه راستش دلم گرفته عادیه ؟؟ من خودم واقعا خوشگلم از همسرم خیلی زیباترم ولی یه حس سر خوردگی میگیرم اینجور مواقع دست خودم‌نیس حالم زد میشه شاید من حساسم شایدم حق دارم شما بگین بهم چه کنم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر مردا همیننباهاش صحبت کن ک این کارش رو اعصابته

میگه منظوری ندارم کلا عادتمه به هرچیزی نگا کنم ولی منظوری ندارم بگم ناراحتی پیش میاد هر دفعه که اعتماد نداری بهم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
میگه منظوری ندارم کلا عادتمه به هرچیزی نگا کنم ولی منظوری ندارم بگم ناراحتی پیش میاد هر دفعه که اعتم ...

واقعا راست میگن از رو عادت و کنجکاوی هست  اگه کاری مبنی بر خیانت تاحالا انجام نداده و دوست داره فکرتو درگیر نکن

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

واقعا راست میگن از رو عادت و کنجکاوی هست اگه کاری مبنی بر خیانت تاحالا انجام نداده و دوست داره فکرت ...

نمیدونم شاید مناسفانه دچار سرخوردگی میشم هی میشینم رو صورتم نگا میکنم میگم‌شاید چهرم امروزی نکردم میشینم تیپمو نگا میکنم خلاصه پیونه شدم یه چیزی از درونم داره داغونم میکنه

حساسی

واقعا اخه خب این غیرهادی نیس ادم فقط زن هارو‌نگا کنه خب چرا اصلا مرد هارو‌نگا نمیکنخ

نمیدونم شاید مناسفانه دچار سرخوردگی میشم هی میشینم رو صورتم نگا میکنم میگم‌شاید چهرم امروزی نکردم می ...

اینا وسواس فکری هستن بنظر من تا بیشتر نشده حتما با مشاور حرف بزن و بهش دامن نزن خیلی این افکار بده نمیزاره لذت ببری

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

اینا وسواس فکری هستن بنظر من تا بیشتر نشده حتما با مشاور حرف بزن و بهش دامن نزن خیلی این افکار بده ن ...

اگه نگا نکنه من اینجوری نمیشم به خدا مثلا دقت میکنم به مردای دیگه اینطوری نیستن نمیدونم شاید من مشکل دارم

واقعا اخه خب این غیرهادی نیس ادم فقط زن هارو‌نگا کنه خب چرا اصلا مرد هارو‌نگا نمیکنخ

یه ان حس کردم من این تاپیک و زدم میگم میگه تو مریضی ولی وقتی میبینم قشنگ تابلو نگاه میکنه بعضی وقتا زنا خودشون هم متوجه میشن یه حس سرخوردی خورد شدن دارم اون لحظه