سلام.من اينجا جديدم. دلم گرفته خيلي از فرقي كه خانواده شوهرم بين دوتا پسراشون ميذارن. متاسفانه همسر من اصلا متوجه نميشهكه خانوادش علاقه اي كه به برادرش زنش و بچه هاي اون دارن ندارن. از اين فرق دلم ميگيره فقط زبون ميريزم واسه ما اما در عمل هيچي. نمونش مادرش عكس اون يكي نوه هاشو عكس همه بچه هاي فأميل و عكس بچه هاي غريبو ميذاره پروفايلش اما يك بار عكس بچه منو نذاشته. هرچي هم خانواده من واسه پسرم گرفته بود سعي ميكرد واسه اون يكي نوه كه چند ماه از پسر من بزرگتره بگيره. البته ميديد گرونن بيخيال ميشد 😆 اين يه مثال كوچيك بود. اين در حاليه كه هم شوهرم هم من بيشتر احترام ميذاريم. تازگيا تصميم گرفتم مثل جاريم باشم كه جوابشونو فقط با بله و نه ميگه اصلا محلشون نميذاره.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خارج از كشورم عروسيم تو ايران نبود واسه عروسي ما هيچ كار نكردن گذاشتم به حساب اينكه پيش ما نبودن بعد مياد جلو من از كارايي كه واسه عروسي پسر بزرگش كرد و اينكه واسه جاريم ماشين خريده ميگه. اونوقت بعد عروسي ما گفت عكساتونو بريزين رو سي دي بفرستين ايران من براتون البوم كنم ٣ سال گذشت هيچ كار نكرد مامان من داد عكسارو چاپ كرد البوم زد اون البومو هم از مامان من گرفت پس نداد. بعد باز با پررويي مياد تعريف ميكنه از عروسي كه واسه اون يكي پسرش گرفته و پولي كه به عكاسو فيلم بردار داده.
يكي دو تا نيست كه. از اين ناراحتم شوهرم متوجه اينا نميشه بازم حاضر براشون جون بده. واسه زايمان من ٤ ماه اومد پيشم موند بدترين روزاي عمرمو ساخت اخرم يه كار كرد شيرم خشك شد به شوهرمم حرف ميزدم بهش بر ميخورد.