2777
2789

خیلیی ازش دلخورم‌خیلیی سه سال کامل عذابم داد با حرفاش تیکه کنایه هاش خراب کردنم بین‌مردم

با تهمت زدن الکیش نزدیک بود زندگیم‌از هم بپاشه ینی حاصر بودم بمیرم ولی دیگ با پسرش زندگی‌نکنم اینقد جون به لبم کرد

الان میخاد بره حج پیش یکی گفته‌بود میخوام فردا برم‌از پسرم و عروسم حلالیت بگیرم خیلی دلم‌پره ازش هیچوقت دلم صاف نمیشه هیچوقت قلبم اروم‌نمیگیره نمیتونم حلالش کنم‌چیکار کنم چی بگم دلخوری پیش نیاد

خب حلال نكن جلوشم جوری نگو که بخشیدی که دروغ نباشه بگو خدا ببخشه ایشالا فلان

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نمیگم ببخش ولی بنظرم اگه تلاش کنی ببخشی، قلب خودت هم آروم میشه..

هر وقت بهمون‌نزدیک باشه قلب روحم بهم‌میریزه از هم‌میپاشه با بخشیدن اون‌چیزی عوض نمیشه چون‌ذات بد خوب نمیشه برعکس هر روز ی بحث‌و‌جدل جدید تو زندگیمون خواهیم داشت

حتی اگر لفظی بگی بخشیدم تمومه حتی اگر از ته دلت راضی نباشید هر وقت گفت حلالم کن بگو خوش بگذره مارو هم دعا کنید اصلا نگو می‌بخشم مگر اینکه بخوای ببخشیش

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
حرف دلت رو صاف بهش بگو به جهنم که ناراحت میشه

بعدش با اقا دعوام‌میشه حوصله بحث با هیچکسک‌ندارم ۵‌ماهه باردارم‌حتی ی روزم‌زنگ نزده بگه حالت‌خوبه بده چیزی میخای نمیخای منم نمیکشم بجا فکر کردن به بچم بیام‌با اون الدنگ سر و کله‌بزنم مگه همه‌چی‌حج رفتنه

حتی اگر لفظی بگی بخشیدم تمومه حتی اگر از ته دلت راضی نباشید هر وقت گفت حلالم کن بگو خوش بگذره مارو ه ...

مگه خدا از قلب ادماوخبر‌نااره؟؟

اون‌اینقد مغروره نمیاد بگه‌ببخشیو‌مطمعنم

ولی اون‌خانوم‌بهم‌گفت‌مادرشوهرم‌بهش‌گفتع از عروست‌حلالیت‌بگیر اگر‌نکنی‌گناه داره حج‌رفتنت قبول نیست اونم‌گفته‌میخام فردا‌برم خونشون‌دیگ‌نمیدونم‌بیاد یا ن‌از طرفیم‌وظیفه خودم‌میدونم‌قبل‌رفتنش‌برم‌دیدنش بخاطر شوهرم‌نمیدونم‌چکار‌کنم

مادر شوهرم منم زنگ زد مثلا حلالیت بگیرههمچین پشت تلفن نیش زد هنوز بهش فکر میکنم می‌خوام بزنم بکشمشهی ...

حج رفتنم‌شده بچه بازی قربون خدا برم‌کیا رو به حضور میطلبه هرچی‌ادم دورو و فتنه