2777
2789

دختره از تو اینستا پیدام کرد و باهم قرار گذاشتیم.کنار من هی زنگ دختره میزد و صداش شنیدم برام مرد.بعدم که گوشی دختره رو جواب دادم گفت شما؟گفتم عشقتم فلانی گفت گوشیو بده زهرا.بعدم از همه جا بلاکم کرد.خواهرشم دراومد گفت چرا ۳سال باهاش دوس بودی خب.بمن خیانت شد ولی منت کشیه دختره رو میکرد.بعد ی ماه چند روز پیش بهم پیام داد که پشیمونم ک دلم برات تنگ شده و.....حسابی فوشش دادم و خوردش کردم .ولی انگار تو وجودم دیگه احساس نیس اگه ی پسر بیاد خودشم برام بکشه به چشمم نمیاد.بنظرتون خوب میشم؟سنگدل شدم

اره بابااا یه روزی میاد اصلا اسم این ادمم یادت نمیاد خیالت راحت

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

سه سال تایم زیادیه حق داری خب،من از رابطه بی هدف خوشم نمیاد اگه هدفت دوستی بوده که یجایی بلاخره تموم میشد بهتر که ذات واقعیشو نشون داد،واینکه عمرت ب پای یک پسر نذار

خدایا شکرت🙂❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4