2777
2789

من تازگیا دچارش شدم اعصابمم بهم ریخته همش نسخوار فکری گرفتم و بی خوابی دکتر رفتم آسنترا پرفنازین ۲.ونصف آلپروزلام نیم ولی علائم رو دارم بخصوص نشخوارفکری و بی خوابی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم 

گلاب میخورم 

یکم طبعم از سردی برگشت بهترم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

بنظرم داروهای روانپریشی ادمو معتاد میکنه دوستم میخوره هربار مجبوره دوزشو ببره بالا چون بدن ب دوز کم عادت میکنه نخوریشم حالت تهوع و کلی عوارض میاره یه مدت

من قبلا یه حالتی بهم دست میداد که نمیدونم اسمش میشه پنیک گذاشت یا نه،

یهو یه اضطراب شدیدی میومد سراغم حالت تهوع میگرفتم میوفتادم به یکم لرز جمع میشدم تو خودم یه گوشه و فقط خدا خدا میکردم تموم شه اون حالت گاهن بعد ربع ساعتم تموم میشد اتفاقا نشخار فکریم خیلی دارم

حالا کاری که کردم چی بود من زیاد ادم مذهبی نیسم اما یه تسبیح بود اونو یبار برداشتم شروع کردم هر ذکری تو ذهنم بود از جمله صلوات باهاش انجام دادم یه جورای حواسمو پرت میکرد چندین بار اینکارو کردم تا کم کم دیگ سراغم نیومد اون حالت چون اونموقع ها هرشب اینشکلی میشدم یجورای کافیه فقط اون لحظه حواس ناخوداگاهتو پرت کنی که یکم سخته

سعی کن تا افکار منفی اومد به خاطرات مثبت فک کنی و بها ندی از یه جا استپ کنشون

یعنی با گلاب بهتر شدی

اره هم گرمه 

هم ارامش بخشه

من برااینکه حس کنم زندم با ناخن میکشیدم رو زمین 

چن بار ناخنم برگشت دستام داغثن شد 

ولی این حس درد بهم حس زنده بودن میداد 

من خیلی شدید میگرفتم قابل کنترل نبود 

البت یسال رفتم مشهد  دقیقا تو حرم امام رضا اینجور شدم زجه میزدم یا امام رضا کمکم کن خستم 

چن شب بعدش خواب دیدم ی نوزاد دختر تو خواب شرو کرد ب حرف زدن ک یا امام رضا کمکم کن 

دیگ اصن خیلی بهتر شدم 

الان گاهی ی اظطراب جزئی میاد سراغم با گلاب حل میشه

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
اره هم گرمه هم ارامش بخشهمن برااینکه حس کنم زندم با ناخن میکشیدم رو زمین چن بار ناخنم برگشت دستام دا ...

خداروشکر عزیزم برای منم دعا کن حال منم خوب نیس با دارو گیجم و اعصابم بهم ریخته توان شنیدن یه حرف معمولی رو هم ندارم

خداروشکر عزیزم برای منم دعا کن حال منم خوب نیس با دارو گیجم و اعصابم بهم ریخته توان شنیدن یه حرف معم ...

توکل کن بخدا 

ان شالله شمام زودی حالت خوب بشع 

واقن هیچی مث تن سالم نیس