2777
2789
عنوان

میخوام دردودلتون و بشنوممم

605 بازدید | 79 پست

حوصلم سررفته بیایید اگ دردودلی دارید بکنید کمکتون کنم حرف بزنیممم دلتون خالی شه🥹

درسته سن زیادی ندارم مشاور نیستم اما خوب میتونم‌مشاوره بدمم و گوش بدمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر دایی ۲۰سالم دوشب پیش تو خواب سکته کرده تو کماس با هوشیاری ۳

براش دعاکنید

همین🙏

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

جونم برات بگم که ظهر پدر و و مادر محترم تصمیم گرفتن دعوا کنن و به اعصاب وی گند بزنن

از صبح منزلمان حکومت نظامی‌ست

با اینکه میدونم احتمالا دو روز دیگه جفتشون یادشون بره و فقط گند زدن تو اعصاب من 

(درونگرام و هیچ حرفی نمیتونم بزنم🦦) 

۸ ماه نخوابیدم مادر  شدم پدرم داره در میاد همونایی که میگفتن شب  و روز بچه بیار یه ساعت فقط یه ساعت کمک من نیومدن تو رو خدا اونا که بچه دار نمیشین غصه نخورین هیچی و از دست ندادین امشب و کلا نخوابیدم دلپیچه داشت🥺🥺

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا