2777
2789

خونه پدرم 12ساعت فاصله داره یخچالو همینجور روشن بذارم؟ شوهرم میگه از برق نکشیم هیچی نمیشه چون کسی ندارم بهش کلید بدم سر بزنه به خونه خودم دو دلم

شما میرید مسافرت از برق میکشید یا نه؟

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜

نه از برق نمیکشیم کلا حتی شده 10 روز یا بیشتر بریم مسافرت و تو برق باشه یخچاله دیگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه لازم نیست من همیشه یخچال تمیز و خالی و مرتب می کنم که چیزی خراب نشه ولی از برق که نمی کشم

منم تقریبا فریزر خالیه چندتا سبزی توش دارم دیروز از برق کشید یخش اب شد پاکش کردم باز زدم برق ولی این روزا دیگه میرم تا بعد عید میگم نکنه برق هی میره حفاظش بسوزه همینجور خاموش بمونه

نه عزیزم فقط محافظ برق داشته باشه البته که وقتی هستینم باید داشته باشه دیگه با خیال راحت میرم سفر

محافظ داره میترسم محافظ بسوزه همینجور خاموش بمونه بو گند بگیره 

منم تقریبا فریزر خالیه چندتا سبزی توش دارم دیروز از برق کشید یخش اب شد پاکش کردم باز زدم برق ولی این ...

یعنی یخچال و فریزر وقت مسافرت خالیه؟اگر خالیه که می تونید خاموش کنید اگر نه هم که حتما محافظ داشته باشه

ازبرق بکش بااین قطی برق خیلی خطریه وسایلت خراب میشه  فقط یخچالو نکشی ها خخخ

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.