2777
2789
عنوان

توجه و خنده نوزاد

145 بازدید | 24 پست

دوستان پسرم داره دوماهه میشه ینی هفته دیگه دوماهش میشه، اصلا برام نمیخنده یا صدا در نمیاره  واسم، حرکتاش بی اراده، مث خنده های نوزادی و بی اراده...  فقط نگاهم میکنه توجهش در همین حده، الان فلمیلمون فیلم فرستاد از بچش، یه هفته از بچه من کوچکتره ولی برا مادرش میخندید مدام توجه میکرد و صدا درمیاورد از خودش، بچه من طبیعیه؟؟ خیلی میترسم، اخه یه هفته اول دستگاه بود میگم نکنه اکسیژن کم بهش رسید موقع تولد، اعصابم خورده تو گوگلم نوشته باید برات صدا در بیاره و لبخند بزنه بهت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بعضی بچه ها همینجورندتتر دایی منم بی تفاوت بود و اصلا نمیخندید الانم همینه

میترسم اخه، ولی بی اراده تو خواب یا بعد شیر خیلی لبخند داره، اما به من یا بقیه فقط نگاه میکنه

ی چیز دیگه هیچوقت بچتو با بچه دیگه مقایسه نکن ،بیشتر اذیت میشی ،هر بچه ای متفاوت ،یکی ممکنه زود راه ...

دلم نمیخاد مقایسه کنم اما چون تو دستگاه رفت همش استرس دارم که چیزیش نشده باشه 

من مجردم ولی خواهرزاده منم تو این سن خیلی عکس العملی نداشت ،یعنی خواهرم تا دوماهگی اصلا از اتاق بیرون نمیاوردش ،یادمه بچه همش زل میرد ،الان خداروشکر ماشالا عالیع ،به نظرم ممکنه حساس شده باشین بعد زایمان

الهی مرا آن ده که آن به ... 

بعد بعضی‌بچه ها هوشیارترن . بعضیا نه . باهاش حرف بزن دست بشکن ادا یکماه دیگه خوبتر‌میشه

اخه میدونی اصن تایم نمیزاره که یاد بگیره، شبانه رپز هی میخوره هی میخوابه گاااهی هم چن ساعت لج داره که بیداره وگرنه بیشتر میخوره و میخوابه، من کی باهاش کار کنم، اصلا صبرم نداره، شیرش دو دیقه دیر شه چنان جیییغ و فریاد میکشه بعد میخوره یکم بعد میخوابه در حین خواب بقیشو میخوره جز این اذیتی نداره، حس میکنم این پنجاه روز بیشترشو خواب بود، الان واقعا نترسم ازینکه بهم لبخند نمیزنه؟ بهم نگاه میکنه اخم هم میکنه اما نمیخنده، فقط تو خواب و شیر خوردن،خودم فکرم درگیرش بود بعد فیلم امشبم دیدم دخترش یه هفته کوچکتره اینجوری غرررغررر میکنه و میخنده برا مامانش یکم ترسیدم

بکی از بچه های منم سر دو ماهگی اولین لبخندشو زد تا قبلش همش اخم بود و من میترسیدم اوتیسم باشه

الان از اون دو تا شیرین تر و خوش خنده تره 

از دو ماهگی به بعد مواظب حرکاتش باش فعلا نگران نباش

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
من مجردم ولی خواهرزاده منم تو این سن خیلی عکس العملی نداشت ،یعنی خواهرم تا دوماهگی اصلا از اتاق بیرو ...

خدا کنه دلم نمیخاد بچه کم هوشی باشه یا چیزی کم داشته باشه برای همین استرس میگیرم، حالا بابام دیروز میگفت باش خیلی بازی کرد و حرف زد یکی دوبار لبخند زد ولی با من نزده، یکم دیگه صبر میکنم اگه به همین روال باشه میبرمش دکتر چک کنه، این چیزا خیلی مهمه اخه تو رشد، میدونم بچه ها شبیه و هم سن رفتار نمیکنن اما تو فامیل یه بچه  بود اکسیژن بهش کم رسید و دستگاه رفت اما هنوز نتونسته رفتار ارادی داشته باشه بالای دو ساله، من چون این چیزارو میبینم بیشتر استرس میگیرم

خدا کنه دلم نمیخاد بچه کم هوشی باشه یا چیزی کم داشته باشه برای همین استرس میگیرم، حالا بابام دیروز م ...

اگه برا بابات خندیده اصلا نگران نباش 

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
بکی از بچه های منم سر دو ماهگی اولین لبخندشو زد تا قبلش همش اخم بود و من میترسیدم اوتیسم باشهالان از ...

امروز ۵۴روزه میشه زیاد نمونده، حالا فردا باش بازی میکنم کار میکنم ببینم عکس العملش چیه من نمیتونم استرس نگیرم بخاطر تو دستگاه  رفتنش، خیلی فکرم درگیر میشه 

خدا کنه دلم نمیخاد بچه کم هوشی باشه یا چیزی کم داشته باشه برای همین استرس میگیرم، حالا بابام دیروز م ...

حق داری عزیزم ،حتما بچه رو چکاپ کن که خیالتم راحت باشه ،انشالا که خیره و چیزی نی

الهی مرا آن ده که آن به ...