دوستان پسرم داره دوماهه میشه ینی هفته دیگه دوماهش میشه، اصلا برام نمیخنده یا صدا در نمیاره واسم، حرکتاش بی اراده، مث خنده های نوزادی و بی اراده... فقط نگاهم میکنه توجهش در همین حده، الان فلمیلمون فیلم فرستاد از بچش، یه هفته از بچه من کوچکتره ولی برا مادرش میخندید مدام توجه میکرد و صدا درمیاورد از خودش، بچه من طبیعیه؟؟ خیلی میترسم، اخه یه هفته اول دستگاه بود میگم نکنه اکسیژن کم بهش رسید موقع تولد، اعصابم خورده تو گوگلم نوشته باید برات صدا در بیاره و لبخند بزنه بهت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مجردم ولی خواهرزاده منم تو این سن خیلی عکس العملی نداشت ،یعنی خواهرم تا دوماهگی اصلا از اتاق بیرون نمیاوردش ،یادمه بچه همش زل میرد ،الان خداروشکر ماشالا عالیع ،به نظرم ممکنه حساس شده باشین بعد زایمان
بعد بعضیبچه ها هوشیارترن . بعضیا نه . باهاش حرف بزن دست بشکن ادا یکماه دیگه خوبترمیشه
اخه میدونی اصن تایم نمیزاره که یاد بگیره، شبانه رپز هی میخوره هی میخوابه گاااهی هم چن ساعت لج داره که بیداره وگرنه بیشتر میخوره و میخوابه، من کی باهاش کار کنم، اصلا صبرم نداره، شیرش دو دیقه دیر شه چنان جیییغ و فریاد میکشه بعد میخوره یکم بعد میخوابه در حین خواب بقیشو میخوره جز این اذیتی نداره، حس میکنم این پنجاه روز بیشترشو خواب بود، الان واقعا نترسم ازینکه بهم لبخند نمیزنه؟ بهم نگاه میکنه اخم هم میکنه اما نمیخنده، فقط تو خواب و شیر خوردن،خودم فکرم درگیرش بود بعد فیلم امشبم دیدم دخترش یه هفته کوچکتره اینجوری غرررغررر میکنه و میخنده برا مامانش یکم ترسیدم
من مجردم ولی خواهرزاده منم تو این سن خیلی عکس العملی نداشت ،یعنی خواهرم تا دوماهگی اصلا از اتاق بیرو ...
خدا کنه دلم نمیخاد بچه کم هوشی باشه یا چیزی کم داشته باشه برای همین استرس میگیرم، حالا بابام دیروز میگفت باش خیلی بازی کرد و حرف زد یکی دوبار لبخند زد ولی با من نزده، یکم دیگه صبر میکنم اگه به همین روال باشه میبرمش دکتر چک کنه، این چیزا خیلی مهمه اخه تو رشد، میدونم بچه ها شبیه و هم سن رفتار نمیکنن اما تو فامیل یه بچه بود اکسیژن بهش کم رسید و دستگاه رفت اما هنوز نتونسته رفتار ارادی داشته باشه بالای دو ساله، من چون این چیزارو میبینم بیشتر استرس میگیرم