2777
2789

آنتی بیوتیک مصرف کردم ببخشید میگم واژنم خشک شد حس میکنم اولش دزد داشت الان میسوزه 😭اطرافش چیکار کنم قرصم نمیتونم قطع کنم چزک خشک کن داده دکتر

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

ناخنام انقد شکننده اس که وسطاش خون میاد موهامم میریزه نمیدونم قرص زینک کمک میکنه یانه

رفتار و گفتار آدم‌ها چیزی نیست جز پوششی برای پنهان کردن آنچه که در خیالشان می‌گذرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنبرنسادودکن عالی

عزیزم برا همین فرضا اینجوری شد؟ من اینجوری نبودم خیلی ترسیدم 

اولای عفونت قارچی اینجوری بود واسم

ای وای چه جوری خوب شدید من از وقتی این فرصت رو خوردم اینجوریم حتی مقعدمم خشک 

آره عزیزم مخصوصا آنتی بیوتیک

ای وای دو بسته مونده این فرصت باورت میشه سه هفته‌ای درگیرم دکتر میخواست آمپول بده ترسیدم خداکنع خوب بشم واژنم اینجوری نمونه😭

هیچی بهداشتورعایت کن لباس زیر نخی بپوشپماد کلوتریمازول شب موقع خواب قرص مترونیندازول ۸ساعت

من ترشح ندارم اصلا ببخشید عفونت؟

منم نداشتم یهو چنروز بعدش دیدم که رفتم دکترهموناروخوردم خوبم شدم اون داروهاقبلیه رو نخور ببین چطورمی ...

ای وای تروخدا دعا کن خوب بشم من خارش کم ببخشید لبه هاشه بعد حتی مقعدمم میسوزه از این قرص‌ها اول که ویروس گرفتم دکتر نفهمید بهم آموکسی کلاو داد روزی چند تا از همون موقع درد گرفت بعد خوب نشدم رفتم دکتر دیگه بهم نمی سیلین میخواست بده سه تا ترسیدم گفتم نه جاش قرص اریترومایسین داد اینم دو بسته ش موند تا تموم شه