2777
2789

سلام من بین یه دوراهی بزرگ گیر کردم حالم خیلی بده میشه راهنمایی کنین خواهرانه.

من یک بار نامزد کردم جدا شدم سره مسائلی.

بعد از ۲ سال با یک اقایی اشنا شدم خیلی خوب بود مهربان دست دلواز با ادب صبور قصدش هم از اول ازدواج بود دوست موندیم تا گذشت صیغه کردیم قرار شد بیاییم شهر اقا عقد کنیم اقا هر بار به یک بهانه تاریخ عقد رو بعد موکول میکرد خونه گرفتیم شهر اقا جهیزیه اوردم اقا اومد خواستگاری ولی تنها گفت خانوادم دوستم ندارن و فرق میزارن و برام خواستگاری نمیان و دوسم ندارن و فکر کنین خانواده من مردن.من هم میدونستم حقیقت داره تا پدرمو راضی کردم قبول کرد ولی هنوز عقد نکردیم با گذشت ۸ماه خونه خودمون هستیم.

الان سرو کله خانوادش پیدا شده خیلی اذیتم میکنن برادرش هاش دنبال هرچیزی میگردن ما جداشیم میگن تا صیغه ای ولش کن مادرش دعا میاره میندازه خونم پدرش میکشونه شوهرمو خونشو یادش میدن دروغ پشتم میگن تهمت هرچیزی که جدامون کنه شوهرم یک ماهه یکی دیگه شده خیلی سرد شده وسایل خونه میشکنه منو میزنه خرجی نمیده اذیتم میکنه یک چشمم شده خون ی چشمم اشک به این ماه مبارک من جز خوبی ب خانوادش کاری نکردم فقط میخوان کاری کنن من برم باز مثل گذشته پول تیغ بزنن از شوهرم خانوادش هعی ب من میگن طلاق گرفته ته مانده بی پدر مادر نمیدونم چیکار کنم ۲۴ سالمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این اوضاع نمیدونی چیکار کنی ؟ خدا دوستت داره ک الان بت فرصت داده بیای بیردن از این سم خونه

شوهرم خودش خوبه فقط،خیلی ساده و دهن بین هستم حتی ب پدرم گفتم بیاد دنبالم ببرتم انقدر شوهرم گریه کرد التماس کرد گفت پشیمون جبران میکنم دلم سوخت براش

شوهرم خودش خیلی منو دوست داره فقط به شدت ساده و دهن بین هست خانواده خیر ندیدش نمیزارن ما زندگی کنیم شوهرم میگه یه فرصت دیگه بده جبران میکنم پشیمونم گریه میکنه میگه نرو فقط نمیدونم چیکار کنم😭

بهش فرصت بده اما به طور جدی ذکر کن که باید اوضاع فرق کنه

گفتم میگه پول جمع میکنم میریم شهر شما زندگی میکنیم 

تا عید هم عقد میکنیم خودش بخدا خوبه فقط به شدت سادس خیلی ساده خانوادش تحریکش میکنن