2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

1631 بازدید | 98 پست

دیشب خونه‌ی داییم افطار دعوت بودیم ...چند تا مهمون دیگه هم داشتن ، موضوع حرف بچه بود .. مادر شوهر ،گفت پدرشوهرم گفته اگه تا سال دیگه پسر نیاری برای پسرم زن میگیرم ‌...البته مثلا شوخی می‌کرد  منم گفتم از همین الان بگو اقدام کنه ..بحث نکردم ...از دیشب بار ها و بارها گریه کردم ..آخه این چه خانواده شوهریه من دارم ...خدایا جلالت رو شکر.. 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرت خونه دایی ات چیکار می کنه؟؟؟؟؟

احترام میزارن اونم دعوت میکنن ...اما لایق احترام نیست متاسفانه 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

امان از دلی که بخاطر یه جمله شکسته شده و تا صبح طرف با چشم گریون بیدار بمونه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
شوهرت نزد تو دهنش؟تخت پادشاهیشون بدون ولیعهد مونده؟

توجمع زنونه گفت ،،،شوهرم میگه حرفای مامانمو جدی نگیر در کل !

بگو تعیین جنسیت با مرده به پسرت بگو اگه پسردار نشدی خودم شوتت میکنم والا

یه دختر ۶ ساله دارم که واقعا دنیامونه اصلا همسرم هم فعلا بچه دیگه نمیخواد و میگه درست رو ادامه بده 

یه دختر ۶ ساله دارم که واقعا دنیامونه اصلا همسرم هم فعلا بچه دیگه نمیخواد و میگه درست رو ادامه بده

ولش کن بابا ی زری زد تموم شد رفت 

تعیین جنسیت با مرده 

اصلا ربطی ب زن نداره

خوب جوابشو دادی 

به روی خودت نیار 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

ول کن توروخداها هیچکس ارزش نداره خودتو ناراحت کنی بگیر به چپت خدا دخترت و حفظ کنه

اخه چرا باید انقد بی‌شعور باشه ...خیر سرش هم همیشه دستش تسبیحه و نماز نافله میخونه ...دل شکستن حرمت نداره ؟