2777
2789
عنوان

شوهرم ماشین نمیده سوار شم 😭خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 45 پست
رانندگی مرد بهش احساس مردونگی بیشتر میده ،و از حق نگذریم مردا مهارتشون بیشتره

خوب اره درسته ولی منم بلدم بخدا دلم میخواد وقتی میرم جایی ماشین زیر پام باشه ن پیاده گز کنم . شما رانندگی میکنی؟

هرجور میل خودت هست همان باش 🥰🥰👌

خوب اره درسته ولی منم بلدم بخدا دلم میخواد وقتی میرم جایی ماشین زیر پام باشه ن پیاده گز کنم . شما را ...

گفتم ک گاهی ، اگر انقدر رانندگی دوست داری  کم کم پول یا وام ردیف کن یه ماشین برای خودت بخر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم ک گاهی ، اگر انقدر رانندگی دوست داری کم کم پول یا وام ردیف کن یه ماشین برای خودت بخر

خخ حواسم نبود فک کردم یه کاربر دیگه س . بعله والا دارم پولامو طلا میخرم ک بفروشم ماشین بخرم اما بعید می‌دونم بتونم چون بشدت داره گرون میشه 

اره واقعا هرروز گرونتر میشه ،اما صفر هم نتونستی بخری مدل یکم پایینتر بخر حداقل

شمام هم سن منی و ماه تولدتونم با من یکیه 🥰🥰واس همین منو درک میکنی

منم ۱۶اسفند ۷۶،پس امروز تولدته 😍ایشالله به آرزوهات برسی زیاد بهش فکر نکن درست میشه

وای چقدر نزدیک بهم هستیم 😲😲😍😍 . اره انشالا خودم میخرم بعد عمرا بهش بدم یه دور بزنه حتی