2777
2789
عنوان

خييلي دلگيرم از خيلياا😓😓

276 بازدید | 31 پست

شماخا رابطتتون با خواهر برداراتون چجوريه...خيلي ناراحتم،اصلا از ادم يه احوالي نميگيرن،هميشه من بايدشروع كننده باشم...اينجوري بگم اگه خبري ازشون نگيري اصصصلا شايد به سال بكشه حالتو بپرسن،،،يعني اينقد ادما بي وفا شدن😣يجورايي بايد محبتو ازشون گدايي كني،اين مسعله خييلي ازارم ميده،همش در طول روز تو ذهنمه،همينكه دارم كل روز بعش فك ميكنم خيلي ازارم ميده،عصبي ميشم،شماها رابطتتون چجوريه؟؟جاي من بودين چيكار ميكر ين؟؟؟با خودم ميگم اصلا قيدشونو بزنم ولي نميتونم،احساس تنهايي ميكنم،به همسرمم جيزي نميگم،فقط چيكار كنم كه كل روز درگيري فكري نداسته باشم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش منم همینطوره بی خیال باش منم اول خیلی حرص میخوردم الان دیگه هیچ توقعی ازشون ندارم راحت زندگی میکنم هر چندوقت یه بازی هم شوهرم کنایه و تیکه اشو می ندازه منم به روی خودم نمیارم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

من کلن ایقد درگیردرس ودانشگاه وکارهستم ... یادم به هیچکس نیس!

حتی یوقتایی مادرمم یادم میره احوال پرسی کنم ...

سعی کن خودت ومشغول کنی...

ادما اکثرن. بی وفان ...توقع نداشتع باش ازکسی... کلن انتظارنداشتع باش ازکسی تا ناراحتیت کمتربشع ..بیخیال همه ...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

بیخیال خودت رو با چیزای دیگه سرگرم کن برا ماهم همینطورن الان همه درگیر زندگی خودشونن هعی روزگار😔🙁

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

به نظرم کارشون رو از روی بی مهری ندون این دوره و زمونه ارتباطات خیلی کم شده همه سرشون به زندگیشون گرمه....

من دو تا داداش دارم خیلی همو دوس داریم وقتی میرن دانشگاه حدود دو سه ماه میمونن ولی من یه بار هم زنگ نمیزنم😅 دلیل دوس نداشتن نیست که

بی دلیل میخندم و تمام شهر فهمیده اند که گفته ای دوستت دارم...❤

وای چرا انقدر رابطتون کمرنگه من خواهرم اگه یه شب خونه بابامون نیاد هزاربار زنگش میزنم تا بیاد کلا همه حرفی هم بهم میزنیم حالا داداشا بی وفان خواهرا ک باید صمیمی باشن

⚘پسرداییم⚘دنیامه‌ کسی‌ طرفش‌ بیاد اول‌ هشداره‌ بعدش‌ کشتاره...😊