2777
2789
عنوان

یکی تهدیدم میکنه

662 بازدید | 53 پست

اکس دوستم بهش خیانت کرده دوستمم خیانتشو فهمیده چون با دختره صحبت کرده،دختره هم بهش کمک کرده که خیانت اکس دوستم رو کنه،دوستمم ازم کمک خواسته منم به اکسش گفتم که چرا با دونفری و به الکی گفتم که اون دختره رفیق دوران دبیرستانمه و چرا به دوستم خیانت کردی با دونفر باش و..بهش گفتم میرم همه چی به دوستم میگم ولی به اون دختره چیزی نمیگم.حالا با من لج شده با اکانت دیگه اومده پیوی که قضیه چادر و رابطت چیه که پخش شده تو دانشگاه منو تهدید میکنه به دوستمم گفته من با اون دوستت کار دارم به حسابش میرسم.

دوست دختر رفیق اکس دوستم که دوست رفیق بچگیامه صدامو ضبط،کرده که من گفتم رابطه داشتم،به من دروغ گفته بود نامزد دارم،اونم رفته همه چیو گفته من نمیدونستم دوست دختر رفیق اکس دوستمه

حالا از هم جدا شدن تقصیر من میندازن،اکس دوستم هم از دوستم جدا شده،با هم دست به یکی کردن تلافی کنن سر من.

یعنی اکس دوستم با رفیق دوستم با هم دست به یکی کردم سر من تلافی کنن

دوتا قضیه من بی گناهم اون غیر عمد بوده که از هم جدا شدن،اینم هم دوستم کمک خواست که من اینارو بگم

بگین چیکار کنم😐؟

پیچیده شد

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد دوست در دوست شد بابا خودت یه بار بخون ببین متوجه میشی؟؟؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

دوتا پسر من ناخواسته باعث شدم با من لج بشن،منم گناهی ندارم این وسطحالا میخوان تلافی کنن

خدا به دادت برسه🥲

درس عبرت شد دیگه دخالت نکنی،منم درس عبرت گرفتم 🥺💔

واقعا ‌حشتناکه

سعی کن آروم حلش کنی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.