2777
2789

آره...

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم واضح تر بگو عزیزم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
مثلا دلتون یهو میگه انگار کسی جایی به کمکم احتیاج داره

🥹🥹🥹چه قشنگ

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

نه من همه رو از خودم ناامید کردم

کسی امیدی بم نداره که ازم کمک بخواد

فقط هروقت میام نینی سایت حالم خوب میشه

چون بچها سوال میپرسن کمک میحوان نظر بقیه رو میخوان و من تو ذهنم خودمو میذارم جای اون ادم و نظرمو میگم

هربار که یکی بخاطر نظریه م تشکر میکنه و میگه حرفم بش کمک کرد حس خوب مفید بودنو ازش میگیرم حالم خوب میشه🌚

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱