2777
2789

پرسی از کامنتهاتون بچه ها،میخواستم بگیرم دودل بودم ،اخه چند نفر دیگه هم گفتن جواب نگرفتن ،بچه شیر میدم دوماهه میرم باشگاه ولی کاهش وزنم خیلی کنده ،میخواستم تا عید بیشتر لاغر شم

من نتیجه گرفتم دوستان.... نمیدونم آلوده هستن یا نه ولی خدا کنه اینجوری نباشه من خیلی خوب لاغر کردم باید سر ساعت و مرتب مصرف کنی بعد از بعضي دمنوشهام پیاده روی کنی بهتر نتیجه می گیری ... البته سوخت و ساز بدن هر کسی فرق میکنه ... من دور شکمم ده سانت کم شد واقعا راضیم

...Keep Calm and Nothing Else Matters

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من بعد از زایمان پکیج لاغری و شیردهی رو گرفت،فوقالعاده بود، بعدش هم من هم شوهرش شروع به استفاده کردیم،مشاورمون دوست خواهرم معرفی کرده بود،متخصص مزاج شناسیه،طبعتو متعادل می‌کنه و اونقددد خوب پیگیری میکرد و انگیره میدلد ما نتیجه گرفتیم،واقعا مشاور با مشاور فرق داره،بعدم که لاغر میشه هرکسی باهاش تو گروه تلگ مصاحبه میکنه😁😍 حالا ایدی شو مینویسم،پیام بدین تو گروه ادد تون کنه،گروهش مفیده⁦☺️⁩

@shafaei_moshaver  شمارشم خواستید پیام بدین به من

سلام واقعیت به مشاوره و دمنوشها خیلی ربط داره من به توصیه یکی از دوستان که اینجا سایت نیوشانت خانم همتی پور رو گذاشته بودن رفتم تحقیق کردم دیدم مدرک تحصیلیشون تغذیه است و مربی و مشاور برتر نیوشاست ، سایتشون هم معتبر بود و درگاه بانک داشت اما هیچکدوم از سایتها و نماینده ها مثل ایشون کار نمیکردن و ازشون دمنوش نیوشا رو خرید کردم خوشبختانه خیلی عالی جواب داد از اولشم صادقانه گفت تا 40 روز باید صبر کنی یه روزه لاغر نمیشی باید مدام تا آخر بخوری من با پک 80 روزه خانم همتی پورتونستم ۸کیلو کم‌کنم خیلی خوشحال و راضیم هر روز دعاش میکنم

شمارشون رو واستون میذارم 09125677634

سایتشونم که همون نیوشانت http://newshanet.com