2777
2789

خسته شدم؛ هر روز یک مریضی جدید؛ بخدا تمام علئم رو دارم. میرم دکتر کلی چکاپ میگه اکی هستی فرداش خوب میشم. الان یک هفته سردرد دارم همش میگم مریضی بدی دارم؛ سرگیجه و حالت تهو هم دارم. رفتم سی تی اگی بود ولی همش میگم سی تی اشتباه کرد باید برم ام ار ای. واقعا خسته شدم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وسواس سلامت داریبیشتر روانی هست

میدونم روانی؛ ولی ایندفعه همش میگم نه یک چیزیم هست.

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

بهش میگن وسواس خودبیمار انگاری منم باهاش درگیرم متاسفانه

خسته شدم؛ همش میگم سی تی اشتباه کرد دکتر اشتباه کرد

وسواس فکری نداری؟سرگیجه از گوش میانی میتونه باشعتهوع از سردی

وسواس فکری دارم؛ اضطراب بالا دارم همه مرضی دارم

منم همینطورمجدیدا محلش نمیزارمولی نمیشه لامصصصب

نپیشه محل نذاشت. قبلا میرفتم دکتر جواب آزمایشام اکی بود خوب میشدم الان دیگه خوب نمیشم میگم حتما واقعی بیماری گرفتم

خب بگو باشه حالا بدتر شدم میرم دکتر. اهمست نده ب فکرتهربار از ذهن ات گذشت همینو بگو

اونطوری میگم دیر میشه کاری از دکتر برنمیاد

خسته شدم؛ همش میگم سی تی اشتباه کرد دکتر اشتباه کرد

ن خیالت راحت باشه دیگ 

منم دوهفتس سردرد دارم سمت چپ سرم ب گردنمم میزنه انقدر رفتم دکتر و همه گفتن چیزی نبست ب خاطر اضطراب و استرسه دارم سعی میکنم بیخیالش شم دیگ

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

نپیشه محل نذاشت. قبلا میرفتم دکتر جواب آزمایشام اکی بود خوب میشدم الان دیگه خوب نمیشم میگم حتما واقع ...

منم همینم خواهر 

باید چند بار برم دکتر که بگه چیزی نیست بعد ولش میکتم

تازه میرم سراغ مورد بعدی🫠

کاربریم 10ساله شده❤💙💚💛
ن خیالت راحت باشه دیگ منم دوهفتس سردرد دارم سمت چپ سرم ب گردنمم میزنه انقدر رفتم دکتر و همه گفتن چیز ...

من سمت راستم؛ یک قسمت بیشتر درد میگیره؛ سوزن سوزن میشه انگار. رفتم نوار گرفتم کمی التهاب نشون داد رفتم سی تی چیزی نبود. به دکتر گفتم برم ام ار ای گفت نه چیزی نبود بری