۲۲ سالمه ولیسانس حسابداری دارم ۹ ماهه که میخوام برای آزمون استخدامی بخونم بین معلمی با دستگاه های اجرایی وانک موندم البته منابع بانک واجرایی یکیه ومنابع معلمی باهاشون یکی نیس آزمون دوتاهم بهار هستش
ببین معلمی خیلی خب وقت بیشتر داریتابستون سرکار نمیری حقوق داریبانک امتیاز و حقوقش بهتره
دوستام همه قراره شرکت کنن معلمی رو کلا گیج شدم اگر بدونم هرسال استخدامی داره معلمی باز آروم میشم بانک ودستگاه اجرایی ریسکش بالاس احتمال داره قبول نشم یا رد شم اما معلمی امسال ظرفیت بالا...کلا گیج شدم
مخفف آموزش و پرورش عزیزم من اگر جای شما بودم سایر دستگاه ها مخصوصا بانک رو انتخاب می کردم حقوق و مزابا عالی اما آموزش و پرورش حقوق و مزایاش نسبت به سایر ارگان ها پایینه
مخفف آموزش و پرورش عزیزم من اگر جای شما بودم سایر دستگاه ها مخصوصا بانک رو انتخاب می کردم حقوق و مزا ...
البته باز هم تحقیق کنید و همه چی بسنجید ببینید دلتون با کدومه درسته ازمون استخدامی معلمی هرسال هست و ظرفیتش نسبت به ازمون های سایر دستگاه بیشتره معلمی اعصاب و صبر و حوصله میخواد اگر حقوقش براتون مهمه حقوق معلمی کمه اما بانک حقوق و مزایاش بهتره باید خیلی برای ازمونش تلاش کنید چون بانک ظرفیت کمی می گیرن
اینکه صددرصد ولی بسته به اینه که قبول شی ایران بااین سهمیه ها مگه میشه😢
دقیقا درسته ظرفیت معلمی بیشتره چون خیلی کمبود دارن ولی بانک ظرفیت کمی می گیرن ریسکش بالاست انتخاب سختیه امیدوارم هر کدوم انتخاب کردین و قبول شدین موفق باشید