2777
2789
عنوان

امسال واست چجوری بود

118 بازدید | 27 پست

خوب بود یا بد ؟ بیشتر بدست آوردی یا از دست دادی؟ 

واسه خودم از حق نگذریم هم خوب بود هم بد ، اما زور خوبیاش به بدیاش می چربید🦭🤍

تو چی رفیق؟ 

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

هیچدلم میخواست ازدواج کنمک نشد

ایشالا میشه ، با اونی که آدم مناسبته و دلت میخواد💝

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

گوه ترین سال عمرم بود در حدی که شانس اوردم خودکشی نکردم

حرفم ممکنه کلیشه ای باشه اما به عنوان کسی که امسال افسردگی ۴ ساله رو زمین زد بهت میگم : دنیا خیلی بزرگتر از مشکلات ماست و قشنگیاش هم خیلی بزرگتر از حد تصورته، صبر کن ، درد هاتو درمان کن، قوی شو و ازش لذت ببر 

چاره فقط زمانه🌱

در همین حد بگم هرآنچه نباید اتفاق می‌افتاد ،افتاد🥲💔

گاهی از دل سیاهی به نور میرسی🌱

بگم مطلقا بد بی انصافی کردم ولی امسال خیلی خیلی چالش داشت و دقیقا نصفش را مریض و مریض دار بودم و تو مطب دکترها تموم شد ....امیدوارم سال جدید یه سال پر برکت و انرژی مثبت برای من و خانواده و همه هموطنام باشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....