2777
2789
عنوان

جونی جونم بیا دردت به جونم

468 بازدید | 41 پست

هووووووو

فردا امتحان زبان و ریاضی به علاوه پرسش زیست دارم و تا الان دریغ از کلمه ای اگه خونده باشم و همچنان میخندم البته خنده من از گریه غم انگیز تر است

مدیونی فک کنی خلم 

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اسم کاربری 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تا کی میرید مدرسه؟دیگه نرید از پس فردا

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

😹😹😹

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

به عنوان یه شخصی که فردا سه تا امتحان اونم از همچین درسای مهمی داره خوب روحیتو حفظ کردی ماشالله😂😘

فقط 43 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

سعی کن عادی سازیش کنی توی دانشگاه زیاد میبینی از اینا

عه😂