2777
2789
عنوان

جونی جونم بیا دردت به جونم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 41 پست
چرا عشقم؟😂

والا چی بگم😂

نمیخوره هیچیم بهم

استایل اولدمانی

آهنگ لرستانی

عشق شوتی

درعین حال میتونم روحیات ظریفی داشته باشم

و توی کلاس انگار از پای بساط جمعمم کردن😂

یه عملگرای کمالگرا

والا چی بگم😂نمیخوره هیچیم بهماستایل اولدمانیآهنگ لرستانیعشق شوتیدرعین حال میتونم روحیات ظریفی داشته ...

عزیزم😂🥰موفق باشی...قدر الان تو بدون ما الان مثل پارسال توییم که کنکوری بودی و اصلا نمیدونیم عید‌و این چیزا چیه🥲

منم اگه برم دانشگاه سال بعد مثل توام 😂😂همینه ش خوشه خانم مهندس

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم😂🥰موفق باشی...قدر الان تو بدون ما الان مثل پارسال توییم که کنکوری بودی و اصلا نمیدونیم عید‌و ...

موفق باشی عزیزمم

من از عید سال یازدهمم شروع کردم دقیقا تو همین روزا از صفر و رتبه دورقمی شدم

صرفا می‌خوام بگم قدر دوران عیدتو بدون⁦♥️⁩

یه عملگرای کمالگرا

موفق باشی عزیزمممن از عید سال یازدهمم شروع کردم دقیقا تو همین روزا از صفر و رتبه دورقمی شدمصرفا می‌خ ...

ان شالله منم مثل شما موفق شم.چشم گلم ممنون از توصیه ت💗💖

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

ترم خدا دعا کنید که 

این گربه فردا بیاد تا من بتونم بگیرمش ببرمش دکتر 

ازتون خواهش میکنم دعا کنید😭😭😭

هرکی دعا کرد لایک کنه براش هرچی بخواد میخونم لطفا بچه ها آنقدر گریه کردم که دارم سکته میکنم😭😭

اگر ببینیدش دلتون خون میشه

لطفا دعا کنید که بیاد که بتونم بگیرمش😭😭😭😭

مهربونم ببخشید که این رو اینجا گفتم به خدا اون طفلی خیلی گناه داره واقعا شرمنده ام ببخشید

تروخدا دعا کنید لطفااا 

جون من😭😭

شب مهتاب سی تو آواز بخونوم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بعدا میفهمی که الکی اون همه استرس و غصه برا درس و امتحان کشیدی به نظرم ارزششو نداره اینجوری خیلیم خوبه ولی برای امتحانات پایانی بخون

من ازدیدن موفقیت لذت میبرم،چه برای من باشه چه برای تو!