یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله.دامنه نزدیک داران و فریدن.سید حسن هاشمی.فک کنم گفتن نزدیک پمپ بنزین دامنه اس.عزیزم منم تو همین سایتو اینستاگرام و همه جا شنیدم دربارشون.و میخوام برم.هم خیلی خوبشو شنیدم هم بدشو خیلیییی معروفه.شاید هم خیلی بد باشه من خبری ندارم نمونه کاری ازشون ندیدم.گفتم چون شنیدم بهتون بگم و شاید بشه کمکی کرد بهتون.مدیونتون نشم خدایی نکرده برید و راضی نباشید خدایی نکرده.این تبلیغ ها و..خیلییییی مدیونت دارن.وقت و مال آدم به کنار این که ناامید میشن و شاد و پشیمون و ضربه های روحیش خیلی بده
عزیزم من هم ی دعای سنگینی دارم چند ساله.و باطلش نکردم.خیلی هم میترسم از دعاهای شیطانی.ولی خیلی اثراتش رو خودم و خانوادم زیاده دیگه نمیتونم دست رو دست بذارم باید حتما کاری کنم اگه شماهم ی فرد خوب پیدا کردید خواهش میکنم به من هم معرفی کنید انشالله مشکل دوتامون حل بشه
و اینکه روحیتون رو قوی کنید چون بعد از هر دعا و ...ای آدم انتظار اینکه زندگیش دگرگون بشه و..رو داره.بعد که اتفاقی نمیفته خیلییی روحیه آدم نابود میشه.خیلیییی.از الان خودتون رو آماده کنید.هرچیزی زمان بره