2777
2789
عنوان

شدیم یه مشت افسرده داغون مگه قبلنا عید دیدنی بود چش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه چه زمان بی پولی چه الان ذوق داشتم و دارم 

عید کلی جنبه های مثبت داره و خلاصه نمیکنم تو پول

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عموم مردم اره پول نیس ولی خوب اونایی که پول دارن دیدم اونام ذوقی ندارن

چون فضای جامعه بیمار و افسرده‌س

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

ما هنوز هم ذوق و شوق داریم واسه عید

بد مهمان هم نیستیم

مشکلات تمومی ندارند

نمیشه که همش غصه بخوریم

گاهی بی بهانه هم باید شاد بود

الان که داره عید میشه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

این گرونی لعنتی کاری کرده نه رومون میشه مهمونی بریم ن پولشو داریم مهمونی بدیم

نه خیلیم ربطی به گرونی نداره من خیلیا رو دیدم ماشاءالله وضع مالی عالی ولی از مهمون بیزارن 

مهمونی بری جلوت ماهیچه بزارن با اخم چه فایده داره ، یه مهمونی هم میری نون پنیر سبزی میزارن تو سفره ولی احترامت میزارن لبخند رو لبشونه میبینی دلشون از دیدنت شاد میشه به خدا که مزه نون پنیر بیشتر بهت میچسبه تا ماهیچه

الآن فقط همه چی رو ادایی کردن دلا از هم دور شده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

قبلنا برف ک میبارید هم ذوق میکردیم 

از ۲۲ بهمن تا اخر اسفند خوشحال بودیم و همش جشن داشتیم توی مدرسه 

ولی حالا انگار همه چی بی روح شده 

چندین سال پیش ما از اول ماه رمضان مهمونی افطاری دعوت بودیم تاااا ۳۰ ماه رمضون انقدم خوش میگذشت 

با یه حلیم بادمجون و سبزی خوردن افطاری میدادیم و تا دم سحر میگفتیم و میخندیدیم بعدشم میرفتیم خونه هامون برای سحری خوردن 

هیییی چ روزگاری داشتیم😌😌😌

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من امسال میخوام مثله بچگیام باشم.میخوام تو لحظه زندگی کنم 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
پس هنوز جنبه بی پولیشو نچشیدی

فکر میکنم کامنتم را نخوندین به درستی 

یه بار دیگه بخونین

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...