2777
2789

اگه اون کات کرده باشه من پیام بده خیلی بده دو هفته میشه رفته روزام سخت میگذره افسرده شدم حوصله دانشگاه دیگه ندارم 

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده

نه فعلا پیام نده 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام بده تا ببینی با چه قدرتی خودشو چُس میکنه و از کرده ات پشیمون میشی

واقعا راس میگی؟

واقعا راس میگی؟

متاسفانه بله هربار بعد کات من پیشقدم میشدم سگ محلم میکرد 

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

بعدش عین سگ برمیگشت

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

منم خودم پیام میدادم ولی اینبار خیلی دلمو شکست 

بااینحال دلم تنگه خیلی

اگه حالت خیلی بده پیام بده

۶بار رفته تواین ۳سال ۲بار اون برگشته ۴بار من پیشقدم شدم همه میگن نکن عادت کرده تو پیام بدی

اگ خدا قبول کنه

خوب من ۳ساله تو رابطه ام تاحالا ۶بار قهرکرده بیشترش من پیام دادم همه میگن عادت کرده الان یسال بود نرفته بود بعد یسال دوباره دوهفته پیش قهرکرد کات کرد رفت خیلی رابطمون صمیمی بود اصلا فکرشم نمیکردم بره 

بنظرتون امکانش هست اینبار من پیام نده خودش برگرده