2777
2789
عنوان

کسی در مورد چارت تولد اطلاعات داره

140 بازدید | 11 پست

اینکه میگن ونوس سوخته یا کزیمی یا آسیب دیده در چارت تولد شخص چطوری باید ونوس و تقویت کرد من ونوس در چارت تولدم آسیب دیده است اصلا حالات زنونه ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ها؟چیشد

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

ذهنم کنجکاو شد یکی من و شیر فهم کنه لطفا

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

چارت تون گرفتید پیش چه کسی !؟ من به این موضوع ۵۰ ۵۰ متعاقد هستم. کلا هر چی ذهن بهش دستور بدی همون میشه . اگر حس می‌کنید زنونگی ندارید و مادر و یا مادر بزرگ تون همین بودن. قطع لینک کنید تا تمام کار ما شما بسوزه بخواید کارما قطع کنید 

🕊
چارت تون گرفتید پیش چه کسی !؟ من به این موضوع ۵۰ ۵۰ متعاقد هستم. کلا هر چی ذهن بهش دستور بدی همون می ...

ممنون عزیزم خودم از سایت گرفتم ولی دقیقه.شما میدونین چطوری باید کارما سوزی و قطع لینک کنم؟

ممنون عزیزم خودم از سایت گرفتم ولی دقیقه.شما میدونین چطوری باید کارما سوزی و قطع لینک کنم؟

از سایت اینا دقیق نیست . کلیت میگن 

من خودم تا حالا چارت نگرفتم  دو سه نفری میشناسم ؛ دو دل ام انجام بدم فکر میکنم مثل ف ... ل  میشه 

قطع لینک با کارما اجداد تون اینطوری که

چشم هاتون رو  میبندید و نیت میکنید 

متن رو برای خودتون آماده کنید 

متن پیدا کردم براتون اینجا میزارم

و به نیت کارما سوری اجداد و نیاکان روش هونوپونو  متاسفم متشکرم منو بخشش دوستت دارم بگید به هر تعداد که فکر میکنید نیاز ‌ . بیشتر کارما ها برای خانم ها از طرف اجداد مادری و مادر بزرگ هستش چون بلاخره یطوری شیوه سبک و زندگی اونو در زندگی ما تاثیر گذاشته . بخواید تمام کار ما اجداد و نیاکان شما پاکسازی بشه و شما کاملا پاک و در نور باشید . امسال سال کارما سوزی بوده .اونا که مسیر نور و خدا شناسی در پیش گرفتن بهترین ها پیش روشونه توکل بر خدا 

🕊