2777
2789
عنوان

لجم میگیرهههههه👿👿👿👿

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 30 پست
ن اصن ربطی نداره ب اینکه چ تاثیری میذاره😂 شوور من که کلا  تو این فازا نیست.....یعنی امیدوارم ن ...

موافقم

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عایا مردم اختیار صداشونو ندارن؟ صدای دیگران رو وفاداری تاثیر داره؟! 😓 

صدای دیگران به تنهایی تاثیر نداره. بلانسبت شوهر استارتر اگه اون مرد هم مشکلی داشته باشه در نهایت  صدا+مشکل= خیانت

صدای دیگران به تنهایی تاثیر نداره. بلانسبت شوهر استارتر اگه اون مرد هم مشکلی داشته باشه در نهایت &nb ...

خخخخخخخخ

گل گفتی

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
اتفاقا بیشتر زنایی که با ناز و عشوه حرف می زنن تو مغازه ها متاهلن. مجردا کمتر اینطورین. متاسفانه حام ...

دقیقا 

شعورُ به همه هدیه دادن ولی یه عده هدیه رو وا نکرده پس فرستادن 😕
صدای دیگران به تنهایی تاثیر نداره. بلانسبت شوهر استارتر اگه اون مرد هم مشکلی داشته باشه در نهایت &nb ...

ای بابا 😕 بعضی زنا مدل شون لطیف حرف زدنه

دل باید محکم باشد به صدا و آرایشی نلرزد 😬

وگرنه هر چی هم پوشیه و چادر بزنن فایده ای نداره و برعکس

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

منم خیلی چندشم میشه.. اون وقت وقتی با مامانشون یا بچه شون بحثشون بشه صداشون توی کلفتی دست همه سیبیل کلفتارم از پشت میبنده ها.. ول کن بابا دیگه توی این دنیا باید همه چی رو دید.. میبینی که فوری طلبکار میشن که اختیار صدای خودمونم نداریییییییم!!!! توجه نکن

ای بابا 😕 بعضی زنا مدل شون لطیف حرف زدنه دل باید محکم باشد به صدا و آرایشی نلرزد 😬 وگرنه هر چی ه ...

منظور من اوناییه که از لحن و ادا و .... کلا معلومه منظور دارن و کم هم نیستن

😂😂😂 خدا وکیلی سیبیل کلفتو خوب اومدی. سراغ دارم آخه نمونه شو

منم به خدا دختر خاله م اینطوریه حواسش پرت میشه یه هو یادش میره نمیییدونی چه صدایی از خودش درمیاره در مواقع دیگه بااااور کن صدا میشه صدای بهشتی

اونایی که با لحن شون ادا میان واقعا خیلی تابلو و خنده دارن. فقط مردای خیلی داغون خوششون میاد. یادمه ...

کاسبن دیگه. کلا دیگه واسشون مهم نیست که همه دارن نگاشون می کنن. تعدادشونم خیلییییی زیاد شده. البته خیلیاشونم مثلا از اون مرد خوششون میاد و پی دوستی و رابطه عاشقانه ن نه پول.