2777
2789
عنوان

معجزه دعا جوشن کبیر🩶🌱

2582 بازدید | 9 پست

سلام دوستان ،امیدوارم عالی باشید

یه کلیپی داخل اینستا دیدم به نظرم خیلی جالب و قشنگ بود. انقد خوشم اومد خواستم اینجا بگم هر کی دوست داشت انجام بده

خانمه میگفت دعا جوشن کبیر بسیار دعای قشنگیه و میتونه زندگیتونو دگرگون کنه 

تمرینش هم به این صورت بود که هر روز یک فراز از جوشن کبیر را میخونید و یک دور تسبیح یکی از  نام های خدا که داخل اون فراز بوده و به دلتون نشسته را میگید.

این تمرین ۱۰۰ روز طول میکشه و روزی کمتر از ۵ دقیقه وقتتون را میگیره 

میگفت بهتون قول میدم تاثیر خیلی عالی تو زندگیتون داره

من از امشب شروع کردم و فراز اولو خوندم،امیدوارم شماهم بخونید به خواسته دلتون برسید❤️

خدااااااایاااااااااااا عاااااااااااشقتمممممممم😍❤️

فراز چیست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

فراز چیست

مثل آیه های قران هست ،داخل دعای جوشن کبیر بهش میگن فراز ،۱۰۰ فراز داره ،دعارو ببینید متوجه میشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا همینجا خوندم روزی یه فراز با یه یس.....اونم حاجت میده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ممنون عالی بود

من خیلی دلم میخواست با این دعا انس بگیرم

ب ذهنم رسیده بود روزی یک فراز بخونم

اما یک دور تسبیح جدید بود.

انشالله حتما انجام میدم 

خیرش برا شما💞

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

ممنون عالی بودمن خیلی دلم میخواست با این دعا انس بگیرمب ذهنم رسیده بود روزی یک فراز بخونماما یک دور ...

انشالله حاجت روا بشید عزیزم❤️

برم بزنم نت جوشن کبیر رو بیاره .انشا الله حاجت بگیرم .اسی دعات میکنم .اگه حاجت بگیرم .

ممنون گلم انشالله حاجت روا بشید❤️

سلام هر ۴ فراز دعای جوشن کبیر باید پیوسته خونده بشه 

وقتی شروع می کتی از فراز اول تا پایان ۴،یا میخای بیشتر بخونی تا فراز ۸یا ۱۲

قبل از شروع اللهم در فراز بعدی تموم کن 

اگر کامل بخونید هم که عالیه 

🌺