delnavaze مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5915 عنوان خانمهایی که بچه ی کلاس اولی دارند 139 بازدید | 10 پست معلم دخترم توی تدریس درس خوا استثنا بهشون گفتند کلمه ی (تخت خواب)رو به شکل ( تخته خواب)هم میتونن بنویسن.😑 کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم... 1403/12/17 | 19:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10351 اشتباه گفته😑 فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
delnavaze مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5915 ولی من جایی ندیدم اصلا به اینصورت نوشته بشه کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
donyatam عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 16499 وا بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خستهss عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1392 شاید ای ربطو گفته دخترتون با ای چسبان اشتباه گرفته کاربری دست پنج نفره پنج نفرشونم خودمم
delnavaze مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5915 اشتباهه حالا بچه های کلاسشون به همون صورت اشتباه دوست دارند بنویسن کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
delnavaze مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5915 شاید ای ربطو گفته دخترتون با ای چسبان اشتباه گرفته نه بابا.تمام مادرا تو گروه براشون سوال شده که کلمه ی تخته خواب از کجا اومده کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
اهوماهی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2926 به معلمش بید یا حالا بچه ها اشتباه نوشتند یا واقعا معلم منطورش چیزی دیگه ای بوده و درسته یا واقعا حواسش نبوده معلم و اشتباه گفته
delnavaze مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5915 به معلمش بید یا حالا بچه ها اشتباه نوشتند یا واقعا معلم منطورش چیزی دیگه ای بوده و درسته یا واقعا حو ... تو دیکته زیر کلمه خط کشیده و نوشته تخته خواب هم درسته کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
parymah_ عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 1825 وقتی این همه ماده ۲۸ جذب آموزگاری میکنن همین میشه دیگه اصلا سواد ندارن 🤦🏼♀️ این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه