2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا به دادم برسید

303 بازدید | 46 پست

ظهر داشتم ناهار درست میکردم دیدم دخترم ماسک زغال رو سرشو باز کرده به لب و اطراف دهنش زده اینقد ترسیدم فوری رفتم ازش گرفتم بردم دهنشو بشورم بچه م ترسید اصلا دهنشو باز نکرد فقط گریه میکرد ندیدم تو دهنش هم بود یا نه.بعدم یه چن قطره شیرهویج و شیر خالی به زور خورد

خیلی هول بودم هرکاری میکردم شیر نمیخورد آخه میگن وقتی بچه یه چیزی میخوره باید شیر بهش بدی.زنگ زدم دوست داداشم متخصص اطفاله گفت بهتره ببری بیمارستان معده ش رو شستشو بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتیم بیمارستان دکتر نبود بخش هم پر از بچه های مریض بود.یه دکتر عمومی داشتن گفت باید 6 ساعت بستریش کنیم ببینیم اگه حالش بد شد یا اسهال و استفراغ کرد اونوقت اقدام کنیم

ما هم قبول نکردیم گفتیم فعلا که سرحاله اگه فقط میخواین مراقبت کنیم میبریمش خونه خودمون حواسمون بهش هست که حالش بد میشه یا نه.اینجا خودش پر از ویروسه.تعهد دادیم اومدیم خونه

آره اگه خورده باشه هر چه سریعتر ببر

تا خوردن مواد شیمیایی توسط کودک یک ساعت وقت طلایی هست که اگه بتونی ببری صدمه کمتر

میبینه حتما باید تو این یکساعت معده شستشو داده بشه

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
چند سالشه؟مگه چقدر خورده؟اگه کمه که هیچی نمیشه نگران نباش

13 ماه و دو هفته ش.نمیدونم اصلا.فقط اطراف دهنشو و لبشو دیدم نذاشت تو دهنشو نگاه کنم ببینم اصلا خورده یا نه

عزیزم بچه رو ترسوندی دهنش رو باز نمیکنه...نمیخواد تو اینجور مواقع اینفدر بترسی....آبجی من کوچیک بود آبجی بزرگم ازدواج کرده بود اومده بود خونمون..بعد در کیفش باز بوده تو کیفشم مسواک و وسایلش بودن و یه کرم موبر هم بوده..آبجی کوچیکم فک کرده خمیر دندونه زده رو مسواک تو دهنش مالیده انقدر بوی بدی میداد..ما هم نترسیدیم..رفتیم دهنش رو شستیم کلی هم خندیدیم..با واکنش ترست بچه رو هم ترسوندی..با آرامش دهنش رو میشستی