2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت انگشت میکردی تو دهنش بالا بیاره

اوه نه کار خطرناکیه صدمه به حنجره و گلو 

آخه بچه کوچیک و ظریفه

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

عزیزم نگران نباش اگر چیزی بود همون یک ربع اول شروع میشد به تهوع و نشون دادن خودش

دوست من دخترش ماسک صورت و قشنگ قورت داده بود خوشبختانه من فهمیدم زود انگشتمو بردم دهنش اخر زبونشو فشار دادم استفراغ کرد

R.        E.         G  
عزیزم نگران نباش اگر چیزی بود همون یک ربع اول شروع میشد به تهوع و نشون دادن خودش دوست من دخترش ماسک ...

کاش بیشتر سعی میکردم تا بالا میاورد.بچه م از ترس داشت هلاک میشد دهنشو قفل کرده بود

تو ماشین دو سه قطره از ماسک رو زدم رو زبونم ببینم فوری میره پایین یا میچسبه.زود حل شد رفت ولی فوری ح ...

خوب وقتی بچه حالش بد نشده حتما نخورده حتما زود دیدی و ازش گرفتی. نگران نباش چون بچه ها خیلی زود با مزه های بد استفراغ میکنن 

کاش بیشتر سعی میکردم تا بالا میاورد.بچه م از ترس داشت هلاک میشد دهنشو قفل کرده بود

تو اینجور مواقع خودتو نترسون قشنگ انگشتتو ببر دهنش قربونش فشار بده پایین بزار استفراغ کنه

بیارم بچه خودم قند برده بود دهنش داشت خفه میشد از سرفه مامانم این کارو کرد منم از اون یاد گرفتم میگه هرچی برده دهن بچه حتی ماده شیمیایی استفراغ کنه خوب میشه

R.        E.         G  
بعد یکساعت رفتیم بیمارستان.دیگه شستشو اثری نداشت؟

چرا داره ولی صدمه رو زده 

بیشتر مواد شیمیایی و داروها روی قلب و مغز تاثیر دارن

اگه توسط بچه خورده بشه 

خوب کردی شیر دادی ولی تو این مواقع هول نشو 

الانم مرتب حواست باشه بهش ترجیحا برو نزدیک بیمارستان باش 

باید این احتمال رو بدی که خورده چون سنشم کمه بهتره مواظب باشی

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨