2777
2789
عنوان

ابرومون رفت

195 بازدید | 10 پست

دیروز یک مهمونی گرفته بودیم تمام فامیل رو دعوت کردیم تقریبا 40 نفر بعد یک تازه عروس داشتیم که اونا رو هم دعوت کردیم بعد افطار یهو دیدیم خانما رفتن تو اتاق من و اتاقم هم کوچیکه جا برای نشستن نداره بنده خدا خانمه دید همه اونورن رفت اونور خودش رو جمع کرده بود و نشسته بود مثلا جمع رو زنونه مردونه کردن مامانم هم خیلی ناراحت شد سر این موضوع چون به هر حال رو خانمه شناختی نداریم تازه وارد فامیل شده به خانم گفت که رد جدید داریم و بیاین سالن چرا اومدین اتاق و این حرفا یکی از خانما گفت اره این  باید به فرهنگ ما عادت کنه دقیقا با همین لفظ (خود خانمه دیپلم داره فرهنگشون هم همین غیبت کردنه ولی عروس جدید فوق لیسانس داره) مامانم هم ناراحت شد و رفت بیرون بعد عموی من قبلا زن داشته متاسفانه ایشون چند سال پیش فوت میکنند  عموم و به تازگی به عروس جدید ازدواج کردن یکسره حرف زن اولشون رو میزدن و از خاطرات میگفتن خیلی خیلی بد بود امروز مامانم بهش زنگ زد و ازش عذرخواهی کرد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ من بودم دیگه تا عمر داشتم ن خونتون میومدم نه با اونا حرف میزدم.

شما میزبان بودی نباید  اجازه میدادین اینجوری حرف بزنن در مورد گزشته حرف بزنن.و باید هندل میکردی...

الان چه ربطی داشت به دیپلم و فوق لیسانس داشت

بی ادب و بی شخصیت همه جا هست

ربطی به میزان تحصیلات نداره

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

دقیقا مامانت از کی عذر خواهی کرد؟‌؟

بعدشم مدرک داشتن چه ربطی به شعور داره؟

اون خانمه حرف بدی نزده گفته باید به فرهنگ ما عادت کنید

راست گفته، چون ظاهرا فرهنگ شما زنونه مردونه نشستن هست 

اگ من بودم دیگه تا عمر داشتم ن خونتون میومدم نه با اونا حرف میزدم.شما میزبان بودی نباید اجازه میداد ...

اخه برعکس تعداد مهمون ها هم زیاد بود من و مامانم هی چایی میوردیم و میوه و اینا من که نشنیدم خودم ولی عمم بهمون گفت...دیگه من گفتم نهایتا بعد ماه رمضون یک بار ناهار دعوتشون کنیم که از دلشون در بیاد...عموم میگفت خانمه هم خوشش نیومده اصلا  

دقیقا مامانت از کی عذر خواهی کرد؟‌؟بعدشم مدرک داشتن چه ربطی به شعور داره؟اون خانمه حرف بدی نزده گفته ...

از عروس جدید معذرت خواهی کرد من از مدرک منظورم این بود هم تحصیلاتش پایین  تر از خانمه بود هم ادبش منظورم مقایسه مدرک نبود...نوالا فقط دو تا نخاله داریم تو فامیل که عروس عمم هستن اون دو تا غیر از اونا هیچکی مشکلی نداره اینا اصلا خیلی وقته زنونه مردونه نمیکنن از شانس ما دقیقا دیروز اینطور شد

دقیقا مامانت از کی عذر خواهی کرد؟‌؟بعدشم مدرک داشتن چه ربطی به شعور داره؟اون خانمه حرف بدی نزده گفته ...

بعد یک مورد دیگه دقیقا گفت این باید عادت کنه به ما من به شخصه کسی بخواد اینطوری با من صحبت کنه ناراحت میشم چه برسه به اون بنده خدا