2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه میاید

176 بازدید | 22 پست

تا حالا شده حس کنید همش بدبیاری دارید ؟هیچی درست پیش نمیره؟بدشانسی ولتون نمیکنه؟چیکار کنم این نحسی برداشته شه؟

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بدم چقدر بدم؟قدیم یادمه میگفتن باید قربونی کرد خدایی توانشو ندارم

هر چقدر در توانته 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

این حسه خودته داری جذب میکنی چیزای بدو مدیتیشن

بخدا دست به هر راهی می‌زنیم خشک میشه ، خیلی از چیزایی ک میتونه برامون خوب باشه یه جورایی کنسل میشه ، سد جلو راهمون گذاشته میشه

بخدا دست به هر راهی می‌زنیم خشک میشه ، خیلی از چیزایی ک میتونه برامون خوب باشه یه جورایی کنسل میشه ، ...

نمیدونم شاید حسود زیاد نزدیکتونه

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

یه مثلی بود که می گفت وقتی دیدی بختت خوابیده توهم بخواب 

یعنی یه چند وقت کار جدیدی شروع نکن کار مهمی انجام نده خلاصه تصمیم مهمی نگیر یه کم به ذهنت استراحت بده دوباره با یه شانس و اقبال سرحال شروع کن

نمیدونم شاید حسود زیاد نزدیکتونه

چی بگم هیچی درست پیش نمیره حتی استخاره قران هم میگیرم مینویسه صبر کن بعد سختی آسونی میاد و...

با خوندن آیاتی میشه واقعن از خدا که قادرمطلقه خواست که گره هارو باز کنه

خودم قرآن میخونم تا جایی ک بتونم 

منظورت سوره خاصیه؟

یه مثلی بود که می گفت وقتی دیدی بختت خوابیده توهم بخواب یعنی یه چند وقت کار جدیدی شروع نکن کار مهمی ...

الان ۵ ماهه اینجوریه